Beyond Good & Evil 2 - Hamarosan infók érkeznek

  • Írta: Ghost
  • 2010. január 14.
  • Érdekesség
Link másolása
Tavaly előtt jelentették be a Beyond Good & Evil második részét, amelyről azóta sem sokat hallhatunk, ám ez hamarosan változni fog, és bemutatkozik a játék.
Tavaly előtt jelentették be a Beyond Good & Evil második részét, amelyről azóta sem sokat hallhatunk, ám ez hamarosan változni fog, és bemutatkozik a játék.


A Ubidays 08 rendezvényen jelentette be a cég hivatalosan is a játékot, amelyről eddig csak egy rövidke előzetest láthattunk, na meg azt a tavalyi pletykát, hogy már nem is él a projekt. Nem sokkal később cáfolták is híreket és elmondták, hogy köszönik szépen, de jól halad a játék fejlesztése, amelyről hamarosan új információkat tudhatunk meg. Sajnos pontos időt még nem tudni, de biztos jó előre be fogják jelenteni, hogy mikorra várhatók az információk.
9.
9.
brandonlee
Nem kattolunk rá! Há' Obama téged le se szar! Faszparaszt xD
7.
7.
jeti93
váááá, végre nem csak a sikercímekkel foglalkozott a Ubi Montréal. BG&E-t a népnek! Amúgy nálam nem jelentkeztek a bugok. Remélem év vége felé kijön. F leg az AC-s engine-al mekkorákat lehet majd mászkálni.
6.
6.
LiMiT
4: Ezzel én is így voltam :) Nem fogott meg játék ennyire mint ez. Talán a Dreamfall: The Longest Journey volt még ami ilyen hatást ért el nálam. De akkoris a BG&E a kedvenc még a mai napon is. :)
5.
5.
Gábor36
Már várom.Az 1 nagyon tetszett.
4.
4.
Iwashi
#2: Az 1nek a vége konkrétan majdnem megsiratott. Nagyon jóra sikerült, és egyszerűen egy olyan feelingje volt, hogy máig nem találkoztam ennyire jó játékkal.



#3: Nekem is előjött pár bug pl.: nem dobta el a robot a kulcskártyát stb...
3.
3.
MatNob
Hát igen, az 1nek nem sok PRja volt annak idején, szinte csak pár héttel a megjelenése előtt lehetett hallani róla, meg is bukott a pénztáraknál...

A designja és stílusa viszont korában kiemelkedő volt. Én is várom a folytatást, remélem a Ubi nem enged a stílusból, és a történetnek is valami ütős folytatást kanyarítanak.

Ja, és remélem nem lesz olyan bugos megjelenésekor, mint az eredeti volt... Azért elég gáz hogy olyan bugok voltak benne amik a végigjátszást is gátolták, ha belefutottál egy olyanba lehetett kezdeni elölről....
2.
2.
LiMiT
1: Az 1. über baró volt. Engem annyira megfogott hogy...nagyon :') Úgyhogy várok szeretettlek minden egyes kis infomorzsát ami a játékkal kapcsolatos, meg persze a játékot is!! :)
1.
1.
keles
az első részével játszottam!az nemvolt rossz szerintem!én várom a másodikat:D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...