E3 2010: Marvel vs. Capcom 3 - itt a karakterlista

  • Írta: fojesz
  • 2010. június 16.
  • Hír
Link másolása
Idő előtt szivárgott ki a Marvel vs. Capcom 3: Fate of Two Worlds - feltehetően - végleges karakterlistája, emellett tisztességes videómennyiség is érkezett a játékól.
Idő előtt szivárgott ki a Marvel vs. Capcom 3: Fate of Two Worlds - feltehetően - végleges karakterlistája, emellett tisztességes videómennyiség is érkezett a játékól.



A fenti kiállítás előtti előzetesben még csak elégedetten figyeltük, ahogy a Dante és Deadpool is összecsapnak a korábban már megerősített szereplők mellett. Most már ismerjük mindannyiukat, a hivatalos honlap japán változatán ugyanis véletlenül felbukkant az összes játszható hős - persze a listát azóta levették, de mi gondosan megőriztük nektek. Íme:
  • Marvel: Spider-Man, Hulk, Wolverine, Mr. Fantastic, Captain America, Iron Man, War Machine, Elektra, Thor, X-23, Magneto, Dr. Doom, Shuma-Gorath, Emma Frost, Deadpool, Super Skrull, Taskmaster, Juggernaut, She-Hulk.
  • Capcom: Ryu, Mike Haggar, Frank West, Chuck, Spencer, Dante, Chris, Morrigan, Arthur, Amaterasu, Albert Wesker, Zero, Chun-li, Viewtiful Joe, Trish, Tron Bonne, Hsien-Ko, Akuma, Felicia.











7.
7.
$how
Nyomorék mangahősök...Wolverinet kiütik ezek a szerencsétlenek? lol

Hulkról nem is beszélve... kb mind2 karakter halhatatlan(vagy sebezhetetlen vagy nagyon gyorsan regenerálódik) de itt egyik ilyen jellegű képesség se látszódott...
6.
6.
Motig
Danta vs Deadpool... na kész én sírok ez akkora!(aki nem tudja ki Deadpool az keressen rá! majd megéri mért sírok a röhögéstől!)
5.
5.
MadDragon
Lol benne van az Okami főhőse is?
4.
4.
fojesz
#3: Hát mert ő nem Capcom hős. :)
3.
3.
Razielhu
Dante bűntet :D

marvel hősök nem gyengék, a capcom hősöket viszont nem nagyon ismerem sajna, de hogy tehették azt, h az egyik legnagyobb hentgépet nem rakták bele... Ryu Hayabusa, már most hiányollak :'(

MUST HAVE!!!
1.
1.
IceColdKillah
Azt a qúúúúú! Ez kell!!!!!!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...