EA: a Medal of Honor nem előzi be a CoD-ot

  • Írta: zoenn
  • 2010. augusztus 8.
  • Biznisz
Link másolása
Az EA elismerte, nem várható az októberben érkező Medal of Honortól, hogy többet adnának el belőle, mint a Black Opsból, vagy a Halo: Reachből.

Az EA elismerte, nem várható az októberben érkező Medal of Honortól, hogy többet adnának el belőle, mint a Black Opsból, vagy a Halo: Reachből. Bár ettől eltekintve egy nagyon remek FPS-t készítenek a Danger Close-zal és a DICE-vel karöltve. John Schappert, az EA fejese nemrégiben a 2011 első negyedéves üzleti esélylatolgatásait osztotta meg a nagyközönséggel, és a tendenciából kiderül, hogy a kiadó két éven belül visszahódítja vezető pozícióját a műfajon belül.

A Battlefield és a Medal of Honor frencsájz eladásai mindenképpen növekedni fognak az FPS ágazatban és ha összehasonlítjuk 2006-ig visszamenőleg, akkor jelen tendencia szerint két éven belül esedékessé válik a trónbitorlás.

"Csak kísérjük figyelemmel a híreket a jövőbeni címek kapcsán 2011-ben és azon túl. Ha nem hibázunk és ugye az embereink és a márkáink is megvannak hozzá, visszahódíthatjuk a vezető pozíciót az FPS műfajban." - mondta Schappert.

"Mindenképpen pozitív nyereséget várunk idén és úgy gondolom bizakodva nézhetünk előre, hogy mekkora részesedést szerezhetünk. De nem várom a Call of Duty vagy a Halo: Reach megdöntését ebben az évben." - tette hozzá Schappert.

A pozitív mérleg elérését a jövőre csúsztatott Crysis 2 is vélhetőleg elősegíti.

3.
3.
wigyory
Igazán kedvelem az FPS-játékokat, megvolt a moh, és a BC-is-mindkettő király.
1.
1.
zsilvolgyi
Nekem mindig jobban tetszett a moh
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...