Befutottak az X-Men: Destiny első képei

  • Írta: fojesz
  • 2011. január 17.
  • Képek
Link másolása
Egy YouTube-videó formájában szivárogtak ki az első képek a Silicon Knights boszorkánykonyhájában készülő X-Men: Destiny-ről. A Too Human készítőinek új játékában ugyan egy ismeretlen mutánst alakíthatunk, de több népszerű képregényhős is visszaköszön majd a képernyőinken.

Az X-Men: Destiny-t az Eternal Darkness-t és a Too Humant is jegyző Silicon Knights fejleszti, a megjelenésre jelen állás szerint ősszel számíthatunk, PS3 és Xbox 360 konzolokon. A játék semmi esetre sem lesz szokványos adaptáció, a készítők ígéretei szerint nagyon fontos szerepet játszanak majd a játékosok döntései - bármit is jelentsen ez a gyakorlatban.

A történet azokban az időkben játszódik, mikor a "normális" emberek a mutánsokat a lehető legjobban utálják: mi is egy olyan, különleges képességekkel rendelkező valakit fogunk irányítani, akinek az apja maga is a természet legnagyobb hibáinak véli a mutánsokat. A "valaki" megnevezés egyáltalán nem véletlen: a játékos három újonc közül választhatja ki a karakterét, akivel aztán az X-Men megbecsült tagjává válhat. Az X-génekkel magunk határozhatunk a különleges képességeink felől, más mutánsok génjeivel a saját erőinket módosíthatjuk majd. Természetesen a jól ismert szuperhősök sem maradnak ki a felhozatalból: Surge, Quicksilver, Gambit és Magneto például biztosan szerepelni fognak majd.

8.
8.
themagott
Várós nagyon, remélem hasonló lesz mint a Wolverin-es X-Men játék, mert akkor király lesz :D
6.
6.
Mortis
Döntések. Ismét ezt írom. Várom...
5.
5.
Hardy
Jó játéknak ígérkezik, csak ne rontsák el.
4.
4.
Akatsuki
#1: Zseniális lesz ez a lehetőség, csak ne rontsák el pls. mert sok benne a lehetőség
3.
3.
Apostol360
EZAZ :D imádom a boxomat!! :D:D
2.
2.
Tacskoexe
Nagyon kíváncsi vagyok a végeredményre, és nagyon várom a játékot. Mondjuk a Too Human nem sikerült valami jóra :P
1.
1.
marley3333
Szerintem király h lehet majd "módosítani" a képességeinket :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...