The Old Republic - akcióban a fejvadász

  • Írta: fojesz
  • 2011. július 4.
  • Videó
A hétvégén újabb trailer érkezett a Star Wars: The Old Republicról, melynek középpontjában a mindig halálos fejvadász áll. Ha a filmekben imádtad Jango és Boba Fettet, akkor nem kell sokat variálnod a karakterválasztó képernyőn - elég rábökni a bounty hunterre, aztán irány a galaxis!

Mindegy, hogy egyedül vagy csapatosan, de a fejvadász csak megrendelésre dolgozik, állandóan járja a galaxist, hogy ráleljen legújabb célpontjára, s végezhessen vele. Masszív páncélzatot visel, a fegyverek közül pedig a könnyű, hordozható, de mégis hatékony darabokat keresi. A Star Wars: The Old Republic új trailere a kaszt fejlődését mutatja be - Tibor1142-nek jár a köszönet érte, amiért beküldte nekünk!

17.
IceColdKillah
Én már úgy fél éve eldöntöttem hogy BH leszek....:P Bár az Imperial Agent progression-jára még kíváncsi vok.
16.
Raam989
Én félek... el fogom veszteni azt a jó tulajdonságomat, hogy képtelen vagyok belezombulni az MMO játékokba...
15.
thernielle
*természetesen "trailert" akartam írni
14.
thernielle
Na én meg úgy vagyok vele, hogy a kezdeti erőteljes szkepticizmusom kezd meginogni, és lassan körvonalazódik a nagy egész előttem! Remélem más is úgy látja, hogy azért ahogy pofozgatják, mégiscsak egyre szebb lesz ez a játék, jók az effektek, átjön a hangulat, ha az animációkon finomítanának még egy egészen csöppet! Akkor maga lenne ez a kánaán. Egyre jobban várom, pedig a pár hónapja kiadott traielerek alapján majdnem leírtam már a játékot magamban :)
13.
Érdekes, én ebben semmi StarWarst nem látok. Ez már annyira elment valami más felé, hogy akár CSörpiCsippCsipp is lehetne a neve :) Valahogy olyan komolytalan az egész... :/ Nem kell, besértődni, egyszerűen nem tetszik és kész, de legyen ez az én bajom, attól még más jól szórakozhat vele!
12.
MaxiJets
tetszetős. lehet mégsem inkvizítor lesz az én karakterem.:D
11.
Skyer
#8: Revan és Malak uralma után 300 évvel később fog játszódni. Egyébként a filmekhez képest, kb 4e évvel előtte.
10.
Khaszás
Jónak néz ki de van 1 olyan érzésem h a játékosok 90% Jedi/Sith lesz...
9.
Joc1
#8: Úgy tudom jóval előttük.
8.
izomkukac
amúgy a játék időben mikor fog játszódni? (a filmekhez képest)
7.
Mortis
Érdekes videó volt, mint az összes többi. :) Engem persze nem térít el semmi az eredeti elképzelésemtől, de mindig meg kell ismerni az ellenséget. :D
6.
wigyory
Kissé eltúlozták a fejvadász tudását és technikai erejét az ellenfelekkel szemben-szerintem is. Ha azonos fejlettségi szinten harcolnának, akkor az ügyességen és a gyors reflexen múlhatna minden győzelem vagy vereség-jó kis game lesz!
4.
Visor01
A játék előfizetéses lesz?
3.
LiMiT
#2: Ne felejtsd el hogy ez csak egy karakter fejlődését bemutató trailer. Nyílván unalmas lenne nézni hogy több percen keresztül üti ugyan azt a jedit ugyan abból a kamera állásból. Gondolom fel van erősítve a képesség vagy megvannak gyengítve az ellenfelek(vagy is-is), hogy egy kicsit változatos legyen. Biztosra veheted hogy ha megjelenik és ezt választod majd karakteredül, nem fogsz lerendezni egy jedit(se senkit) ennyi képességből :)
2.
metercsiken
Nem rossz,bár egy kicsit erősnek tűnik a fejvadászunk.Ahogy láttam egy jedit is pár pofonnal elintéz.Azért ez lehetne nehezebb! Persze biztos nem ennyi az egész?Amúgy tetszik!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...