Arkham City - bemutatkozik Deadshot

  • Írta: zoenn
  • 2011. szeptember 16.
  • Hír
Link másolása
Új ellenfélről rántotta a leplet ma a Rocksteady. Az biztos, hogy bőregerünk nem semmi tennivalók elé néz, az egész város minden rosszfiúja az ő nyakába hull. Most Deadshoton a sor, aki igazi cseles bérgyilkos, nem az erővel, sokkal inkább az eszével tör borsot Batman orra alá.

A DC-képregény rajongóinak talán nem kell bemutatnunk Deadshot nevét, aki pénzért bárkinek hajlandó a szolgálatába állni. De nem kapálni vagy egyéb napszámos munkát vállalni, hanem kegyetlen bérgyilkosságokat elkövetni. Annyi főgonosz lesz a Batman: Arkham Cityben, hogy megszámolni sem nagyon tudjuk, s ha nem lenne velünk Macskanő és Robin, könnyedén elvérezhetnénk.

Deadshot nem nagyon mutatkozik előttünk nyíltan, Batmannek mindenképpen használnia kell majd detektívmódot, hogy megtalálja a bérgyilkos kilőtt golyóinak nyomát.

A GameTrailers TV sem feledkezett meg Deadshotról, nézd meg az ő adásukat is!

5.
5.
Mortis
Na, végre! Ezt a karaktert imádom! Egy szabályos őrült, aki végre nem kaotikus eszközökkel, hanem a hideg logikával, csapdákkal operál. Képregényekben az egyik kedvenc gonoszom.
4.
4.
Gotham123
Én Ra's Al Ghul-nak jobban örültem volna....
3.
3.
Hubert Cumberdale
#2: Mivel ugyanaz a kiadó, nem tartom kizártnak, hogy abban is láthattad, bár nem tom elképzelni, hogy supermant egy ilyen fazon megizzasztja :D
2.
2.
sunstreaker
azt hittem, hogy ő SuperMan ellensége :)
1.
1.
giga321
Éreztem hogy Batman is lesz
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...