BlizzCon 2011: Bejelenthetik a következő MMO-t?

  • Írta: InGen
  • 2011. szeptember 28.
  • Pletyka
Link másolása
Sok elemző foglalkozik mostanában a témával, hogy vajon mit, vagy mit nem jelent be a Blizzard a pár hét múlva induló saját, BlizzCon konferenciáján. A legújabb elemzői vélemény szerint a cég bemutathatja az újgenerációs MMO-játékát, hogy kontrázzon a Star Wars: The Old Republicra.

Habár a Blizzard idén többször is azt nyilatkozta, hogy még legalább egy évig nem fogunk hallani a fejlesztés alatt álló új MMO-ról, Billy Pidgeon, az M2 Research elemzője úgy gondolja, hogy ez a Star Wars: The Old Republic megjelenési dátumának biztossá válásával megváltozhat. Az úriember szerint "ha a cég tartogat szaftos információkat, azokat közzé fogja tenni a BlizzConon."


Habár abban mindenki egyetért, hogy a BlizzCon egyik nagy bejelentése biztosan a Diablo III megjelenési dátumának végleges megerősítése lesz, azt több piaci elemző is vitatja, hogy a Blizzard lerántaná a leplet az új MMO-anyagról.

Zack Karlsson, az AIAS igazgatótanácsának tagja például úgy gondolja, hogy egy olyan nagy bejelentés, mint a következő MMO, elvonná a figyelmet a cég többi címéről. Márpedig valószínűleg a Diablo III dátum mellett a Blizzard talán mond valamit a World of Warcraft következő kiegészítőjéről, valamint elképzelhető, hogy azt is elárulja, mikorra várhatjuk a Starcraft II első expanzióját, a Hearth of the Swarmot. Ha pedig ezek mellett még a Titan kódnéven fejlesztett MMO-ról is lerántanák a leplet, az gyakorlatilag elnyomná a többi bejelentést.

A BlizzCont október 21-én és 22-én rendezik meg Kaliforniában, Anaheimben.

10.
10.
#9: Aztán majd meglepődsz amikor eléd rakják, hogy KÉSZ... :D
9.
9.
thernielle
... mióta is fejlesztik a "TITAN"-t? :) Tényleg érdekelne. Szerintem ez egy konteo. Valójában nem is létezik, ellenben folyamatosan lehet lebegtetni és olyankor a Zemberek csak a Blizzardról beszélnek :)
8.
8.
Speper
#5: Ezel a kijelentéssel csak az a gáz, hogy a Blizzard ad is valamit a pénzedért, ami manapság már annyira nem divat. Amúgy meg szerintem ha Blizz kidobott volna eddig 1 kiegeket akkor meg az lenne a gond, hogy nem foglalkoznak eleget a játékkal... inkább fejlesszék és haladjanak a korral!

ON: Blizzardot ismerve nem fog más cégekhez igazodni, mint ahogyan azt eddig sem tette. Kijön az SW MMO? Ok... nem gond, úgy sem lesz ellenfele még csak a WoW-nak sem...
7.
7.
LnB
#6: Aki meg egy kicsit is értelmes nem írkál ilyeneket.
6.
6.
Bazsa 8
ennek semmi értelme nincsem mert aki a jó játékokat szereti az nem játszik ilyenekkel
5.
5.
daenath
Az uj MMO-t mar csak azert is fogjak millioan megvenni mert a Blizzard csinalja, ugyhogy ezzel nem is foglalkoznak most, inkabb meg lehuzzak az embereket egy WoW kiegeszitovel mielott vegleg kiegne a jatek, hat ez is egy marketing, de sajna ez mar nem Blizzard fele :( inkabb Activision fajta :P
4.
4.
Gariss
Hülyeség a köbön. A Blizzardnak ígyis van elég címe amit bemutathat idén, majd pont egy olyan MMO miatt fogják elsietni a TITAN bemutatását ami még meg sem jelent.

Max azt tartom elképzelhetőnek, hogy a következő WoW kiegről fognak beszélni a szokásos Diablo 3 és SC 2 felhozatal mellett, de ez sem garantált, mivel az utolsó nagyobb content patch is csak tesztfázisban van.
3.
3.
Giga0509
Jobb oldalt T8-as Warlock :D mindig a lock szett néz ki a legjobban :D
2.
2.
g.man580
Sztem most csak egy Wow kieget fognak bejelenteni. Még abban se vagyok biztos hogy adni fognak egyáltalán konkrét diablo 3 megjelenést. Bár örülnék neki!
1.
1.
LnB
"...hogy kontrázzon a Star Wars: The Old Republicra"
Ezért biztos nem fognak semmit sem bejelenteni. Semmi oka nincs a Blizzard-nak. Még ha jól is teljesít az Old Republic akkor is évekig nincs félnivalója, sem a WoW-nak (sőt) sem a Blizzardnak.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...