Még több látnivaló az AMY-ből

  • Írta: zoenn
  • 2012. január 12.
  • Videó
Link másolása
A héten jelent meg konzolokra az AMY című túlélő horror, mely pont jókor jött, elvégre a műfaj iránti szerelmünket mostanában nemigen élhettük ki. A megjelenés mellé csatolt launch trailert leszámítva, betekinthetünk a játék első 18 percébe is. A PC-s verzióra még várnunk kell.

Némileg szerencsésebbek vagyunk jenki társainknál, hiszen az Egyesült Államokba csak január 17-én érkezik az AMY, míg mi már vígan borzonghatunk rajta. Főhősünk Lana, a céltudatos lány, a közeljövőben egy vírus szabadul rá az emberekre, akik ettől agresszív szörnyeteggé változnak. Mellé csapódik Amy, az autista kislány - őt kell pátyolgatnunk a kaland során. Habár az első vélemények nem a legjobbak, mégis elfogadható alkotás lett az AMY, mely PC-re pár hónapon belül napvilágot lát. Itt a megjelenés örömére csatolt trailer:

Aki nem fél a spoilerektől, tekintsen bele a játék első perceibe! A hangulatteremtés terén jó munkát végeztek a fejlesztők:

7.
7.
Ecneb
lehet velem van a baj, de mintha sietve összedobott lenne.. a nő szája nem mozog, amikor mondja, hogy meg kell találni a lányt, a grafika is lehetne jobb, az irányítás is.
6.
6.
assasin
Bejövős!!!............................
5.
5.
biohazard rex
04:24 áhh ez a baj a mai játékokkal, miért nem engedi lemenni? Aztán csak rájönne, hogy kéne valami, amivel ki tudja nyiffantani azt az izé-t. Meg aztán jobban körül nézne a pályákon és nem csak végig siklana rajta. Bezzeg a régi Tomb Raiderekben...
A másik dolog, hogy a dagadt öreg ijesztőbb, mint azok a szörnyek :D (vagy mik ezek)
4.
4.
Alex Menrich
Meglehetősen nehéz a játék (ajánlott hard fokozaton kezdeni) és rengeteg technikai-, koncepcionális hibával találkoztam, mégis a hangulata miatt nekem bejön.
3.
3.
crytek
LOL IGN-es tesztelőnek nem nagyon tetszhetett: 2/10-es értékelést adott rá

http://ps3.ign.com/articles/121/1216343p1.html
2.
2.
zaz
Szerencsésebbek? :)
http://www.metacritic.com/game/playstation-3/amy
1.
1.
Alex Menrich
Tegnap már megvettem és ajánlom mindenkinek aki a stílust kedveli, igazán pazar horrorisztikus élményt nyújt a játék.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...