Kinect Star Wars - a Sith nagyurak is ropják

  • Írta: zoenn
  • 2012. március 22.
  • Videó
Link másolása
Ha eddig azt hitted, mindent láttál már a Kinect Star Warsból, és köszönöd szépen, de bigott rajongóként nem kérsz belőle, megkérünk, hogy vess rá egy pillantást újra. Lesz itt fogathajtó verseny, fénykardozás és persze az "elmaradhatatlan" táncmód, melyre még a Sithek sem mondhatnak nemet.

A legszebb az egészben, hogy a fejlesztők olyan könnyedén ecsetelik nekünk a Kinect Star Wars fícsöreit, mintha a világ legtermészetesebb dolga lenne a modern táncművészet szerepeltetése egy sci-fi akciójátéknak titulált koktélban. Igen koktél, mert számos játékmódot vonultat fel - természetesen a kezsüel és fiatalabb korosztály számára. Szigorúan! Köszönjük, giga321 és ampeeer!

29.
29.
Batman
Én teljesen megértem azokat a kommentelőket akiknek ez már sok. Amit mostanában csinálnak az SW-vel az már vicc. Ugye Darth Mault visszahozták, meg mindenféle baromsággal csúfítják el az amúgy szép történetet.

Viszont kár a játékot támadni. Ez egy Force Unleashed. Ez a fiataloknak készült Arcade játék. Lehet hülyeségnek tűnik ez a táncos akármi Boba Fettel, de szerintem irtó szórakoztató lesz haverokkal játszani egy menetet. Váróós na :D
28.
28.
Gaboo77
#27: Bocsi elgépeltem: ez eső = az első
27.
27.
Gaboo77
#26: Bizony-bizony, ez eső értelmes akciójáték és ez majd folytatódik a Fable: The Journey -vel, majd a Crytek féle Ryse-al.
26.
26.
NoRush
Szerintem ez lesz az első értelmes játék kinectre. Nem akarok trollkodni, de a hozzászólók többségének szerintem nemcsak h kinectje, de konzolja sincs. Ergó nem tudtok véleményt alkotni. Csak pár darab kinectes játékom van, persze azokat jól megválasztottam és hát... jó muri meg minden de, szörnyen utálatos azt nézni, hogy ha kinyújtom a kezem és mondjuk kicsit forgatom a csuklóm, szerencsétlen avataromnak kitörik a keze ^^"

Nah szóval ennyit erről ;D
21.
21.
Kumite
#17: Nekem az SW gyerek- vagy családi mese, pedig nem vagyok sem horror, sem akció film rajongó. Semmi olyan tartalom nincs benne, ami csak felnőtteknek szól, csak ők nézhetik vagy érthetik meg. Bármelyik rész megnézethető bármelyik 10 körüli gyerekkel, akár egy Disney film is lehetne.
Nagyjából a Tini Nindzsa Teknősök szintjén van felnőttiség szempontjából :)
Az Utolsó Csillagharcos pedig oda vissza veri számomra :)

Egyébként vannak nagy SW címek, elég csak a SWRTOR -ba gondolni. És valószínű, hogy azért nincs több a témában, mert nem feltétlen termeli ki a valószínűleg magas licensz díjakat, így viszonylag kevés fejlesztő vág bele.
20.
20.
Adamknight
A "kardozáshoz" annyit, hogy akkor már inkább a Skyrimos kinect mód.
19.
19.
PBalazs
Ez nekem még tetszik is.
17.
17.
Quent1n
#4: Sose mondta senki, hogy az SW filmek gyerekeknek készültek ezt nem tudom honnan találtad ki. :D Egy felnőtteknek szóló mese, egy gyereknek max látványos sokat nem ért belőle. Viszont ez a játék nekik szól ez tény. :)


Amúgy én értem miért van szükség a játékra és gyerekjátéknak jól is néz ki, egyszerűen sajnálom, hogy így leáldozott az SW játékoknak mikor a témában sokkal de sokkal több lenne aki valamennyire is követi a könyveket az tudja. Nem értem miért nem látnak fantáziát az SW játékokban, mikor szinte mindent el lehet adni SW név alatt.
16.
16.
wolfwarrior
Már eleget hallottátok a véleményem úgy hogy csak annyit még hogy Windu mintha még fiatalodott volna sőt kerekebb lett a feje.
14.
14.
greenmelon
#12: Ez elég zsír. :D
Csak mondjuk ez ennél szerintem pont nem fog működni, mert az egyik lézerkardozós videóban a srác vízszintesen pofozgatta maga előtt a levegőt, míg a karaktere normálisan hadonászott a képernyőn... Kérdés, hogy mennyire kezeli a játék, ha valaki megpróbál rendesen kardozni.
13.
13.
greenmelon
#10: Bizony, az erőhasználatot azt jól megcsinálták benne. Viszont fáj a szivem a kardozás miatt. Ha lesz játék ami rávesz a Kinectre, ez lesz az.
12.
12.
Gaboo77
#9: Bár most, hogy fel lett dobva a téma, elvileg egy játéklézerkarddal, vagy egy zseblámpával ha tolja az ember az lekezelné, mert a testhez kötné é s meglenne az érzés. pl. így.: http://www.youtube.com/watch?v=vOR07jj0mbc
11.
11.
giga321
10.
10.
Gaboo77
#9: Igaz, de annak a technológiának pedig meg vannak az ismert korlátai, mert az meg csak a kontrollert képes követni, míg ez pedig az egész testet. Viszont így le kell mondani az említett élményről amit aláírok, hogy tök buli lenne. Viszont itt meg az Erő használata lesz jól lemodellezve amit a többi nem így adna át.
9.
9.
greenmelon
#8: Hát ez az, hogy nem tudnak olyat gyártani. Ezen vagyok fennakadva. Sokat lefaraghat ez az élményből.
8.
8.
Gaboo77
#6: Nem tudna olyan markolatot gyártani, mivel a Kinect nem ezen az elven működik, ezt Playstation Move-al, vagy Wii-vel lehet megoldani. Egyébként nem értem páran miért vannak ennyire kiakadva, ez egy Casual játék nincs vele semmi gond, ráadásul több játék van egybe csomagolva. Ha ez lenne a SW:KOTOR 3 akkor megérteném a felháborodást. Mellékesen és elő is rendeltem, szerintem tök jó kikapcsolódás.
7.
7.
daenath
Hat ezzen behaltam, Sidius nagyur riszal :))))) A tobbirol inkabb nem irok, Star Wars fankent nem birna el nyomdafesteket a velemenyem, meg amugy sincs ertelme, remelem a kovetkezo jatek valami Star Wars Barbies vagy Star Wars Pet lesz :P
6.
6.
greenmelon
#5: Én az irányítást nem tudom hova tenni. Hogy lehet úgy fénykardozni, hogy nincs a kezedben semmi? Igazán járhatna a játékhoz valamelyik ismert szereplő fénykardjának a replikája, mondjuk markolat szinten, amivel kompatibilis lenne a játék. Azért azzal hadonászni mégis nagyobb élmény lenne mint a levegőt pofozni.

Egyébként tetszik nekem is a cucc.
5.
5.
McDuff
kövezzetek meg,de nekem egyre jobban tetszik!a grafika szép,a fizika is elég látványos a Rancor-os rombolásnál,a játékmenet változatos,sőt(!),rengeteg mindent beleraktak,ebből arra következtetek,hogy a játékidő is hosszú lesz!
egyedül az irányítás pontosságán áll vagy bukik az egész,mert ez videóban jól néz ki,de lehet a valóságban már nem fog működni olyan jól!

1# ha ismered a Robot Chicken Star Wars-t és röhögtél is rajta,és nem ezt gondoltad közbe,amit most,akkor ezen is fogsz!ha pedig nem ismered,pótold be feltétlen!:D
amúgy is ez csak egy plusz lesz a játékhoz,nem erőltetik rá senkire.

de a Rancor-os részt még mindig nem tudom hova tenni...nah m1,annyi baj legyen,sztem én ezért a játékért beszerzek majd egy Kinect-et,mert ez végre egy olyan produktumnak tűnik,amiben látom a beleölt munkát,nem csak úgy összecsapták fél év alatt,mint a többit és megéri a pénzét:)
4.
4.
Kumite
Nem értem a hőzöngést sosem. Egy gyerekeknek / "casual mozizóknak" készült film sorozat alapján készült gyerekeket és casualokat megcélzó játék. Hol itt a probléma?
3.
3.
Archondelta
Nagyon gáz, hogy Jedinek lenni manapság csak abból áll, hogy lóbálod a fénykardot és kinyírsz mindenkit, aki az életedre tör. Értem, hogy ez a Star Wars márka vásári kiadása, de ez még annak is irtó primitív. Mikor jönnek rá a játékiparosok, hogy a filmbéli harcok lényege akkor nyilvánult meg, mikor a felek letették fénykardjaikat? A Podracing érdekes lehet...másoknak. Engem ugyan nem kötne le 10 percnél tovább. A film is képtelen volt egy nüansznyi izgalmat belecsempészni; kétlem, hogy egy casual játék tudna bármit is tenni az ügy érdekében. A többi két játékmód pedig... no comment.

Palpatine pedig... már meg sem lepődöm. Eljutottunk ide is: a császár L'Americanora táncol, és ahelyett, hogy félrenyelném narancslevet, én csak iszogatom tovább és nézem, hogy milyen idióta feature-öket találok még. Köszönjük Gyuri!
2.
2.
altF4
A videó alapján ez egy olyan játék ami tele van érdekes ötletekkel, mégis szar. Egyébként egy új fogatversenyes játékot kiadhatnának már végre...
1.
1.
Scoo
Ez az első trailer amiben nagyjából még szórakoztatnak is tűnik a játék. De azt látni, hogy a császár nagyban ropja a táncot, na az kérem szépen minden hátáron túl van! Oké, táncoscsajok táncolnak, a hercegnő táncol, még a rohamosztagosok is ok (bár, hogy pont a farkuknál kell megjelennie annak, hogy "great" az megint egy másik dolog), na de, hogy a Császár is ropja???!!! Valaki meg kellene látogatni egy szívlapáttal...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...