Tokyo Jungle - öltöztesd fel állatkáidat

  • Írta: zoenn
  • 2012. március 29.
  • Képek
Link másolása
Az állatok újra átveszik a hatalmat a világvége utáni állapotot bemutató Tokyo Jungle-ben. Most az egyik legfurcsább funkcióról hull le a lepel, mégpedig arról, hogy különféle totál oda nem illő ruhákba is beöltöztethetjük a vadakat. Nem hiszed? Nézd meg a képeket!

Nem egyedi eset a világtörténelemben, hogy az emberek különféle csini ruhadarabokba öltöztetik kedvenceiket, leginkább a plázacicák karon ülő, puncinyaló kiskutyái villognak adott esetben több tízezer forintra rúgó rucikban. A Tokyo Jungle bétaverziójából származó képek látták meg a napvilágot, amik alapján kiderül, hogy mi is hasonlóan járhatunk el a vadállatok esetében. Öltöztesd fel a medvédet bivalynak, netán kiscicádat Fluor Tomira emlékeztető baseball sapkába! A lehetőségek száma végtelen.


Persze sokkal fontosabb képességeket is szerezhetünk állatainknak: nagyobb védelmet nyújthatunk számukra a betegségekkel szemben, netán erősebb támadással vértezhetjük fel őket. A Tokyo Jungle egy posztapokaliptikus világban játszódik, ahol az emberek eltűntek, viszont a vadállatok élnek és virulnak. Őket irányítva kell életben maradnunk a nehéz körülmények ellenére. A játék júniusban jelenik meg Japánban, kizárólag PS3-on, de lesz nemzetközi kiadás is valamivel később.

14.
14.
FAri77
háát 2012-ben kicsit többet várnék a Japánoktól . de ez a 12 éves japcsi gyerekek ötlete által létrehozott játék, nekem sok .
11.
11.
ReNegAdE
#10: Igazad van!Előrendelem már most,ráadásul egy collector kiadást amihez jár egy cica pulóver!:)
10.
10.
p3ti
Nemtom mi a bajotok , az a basecapes macska k*rva raj :DDDD
9.
9.
Extol
itt már az állatok öltöztetik magukat
8.
8.
dabbaska1000
de gagyi..PIFF ezt nem ajánlom senkinek de ahogy a 2-es számú mondta ő biztosan megvenné.
7.
7.
volkornka
#1,5: Ez csak egy játék, nem maga az egész japán játékipar.... Ez nem a japánokat alacsonyítja le. Szar játékokra meg mindenhol tudunk példát :)
6.
6.
markoci555
Na ez az ami nem kéne a játékba, most ez komoly?
3.
3.
xICEMANx
Te szent ég... mi a halál akar ez lenni?......................... hol az ész emberek?...................
2.
2.
KaBuTo
Paris Hilton biztos megveszi.
1.
1.
Nem akarom senki belefektetett energiáját, idejét és tehetségét megsérteni... De mégis ! Ez egyre szánalmasabb. Komolyan kezdem azt gondolni és egyre inkább elhinni, hogy súlyos válságban van a japán játékgyártás ... Ha ez megjelenik, szerintem tömeges ps3 eladások lesznek és negatívba fordul a mérleg :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...