E3 2012: Dead Space 3 - az első kép?

  • Írta: zoenn
  • 2012. május 30.
  • Videó
Link másolása
Elindult egy számláló a Dead Space hivatalos honlapján. Az idegen nyelvű ákombákomokat megfejtve sejthető, hogy a visszaszámlálás az EA sajtótájékoztatójának kezdetén jár le. Sokkal érdekesebb viszont a kiszivárgott első kép és egy új animációs képregény, mely kitapossa az utat a bejelentésig.

A kiszivárgott képen jól látható a Dead Space 3 logója, illetve az, hogy főszereplőnk orbitális pályára állt felturbózott öltözetében. A hivatalos honlapon elindult visszaszámlálás az EA E3-as sajtótájékoztatóján jár le, szóval minden jel szerint végre bejelentik a Dead Space 3-at - minden meglepetés nélkül. A szóbeszédek szerint Isaac Clark hajótörést szenved egy jeges bolygón, saját démonaival és képzelgéseivel küzd.

A következő képregény John Carver Uxor bolygóján megesett kalandját meséli el. A kolónián komplett káosz uralkodik, a nekromorfok utat törtek maguknak. Carver egy új karakter a Dead Space univerzumban  - lehet, hogy a fickó játék harmadik részében is fontos szerepet tölt be? Képzelt barát?

20.
20.
#6: Ne legyen co-op, amiben co-op van az már nem is olyan félelmetes és inkább lövöldözős szar ! Nem kell coop, coopozni menjenek a picsába Ghost Reconozni vagy akármit...szar! :D
18.
18.
markoci555
húú de nem tetszik az ilyen típusú videót, képből álló mozgós dolgok
13.
13.
BloodyDeath
Nagyon város. Imádom ezt a szériát.
12.
12.
Seat007
11.
11.
Optimus Prime
Imádom. A terror, a félelem, a reménytelen harc. És mindenki szegény Isaac-et akarja megölni. A Necromorphok, az Unitology, az EarthGov, de még szegény halott barátnője is. Ha pontot nem is tesznek a szériára, de remélem pár választ kapunk.
10.
10.
exonic
A végén az a böhömnagy dög... :D vicces a kis kezével de egyébként várós a játék :)
9.
9.
kopic
Már iszonyatosan várom a hétfőt!!!!
8.
8.
Ecneb
Mikor megvettem a 2-t és végig játszottam vele, amint kiléptem elfüstölt a VGA kártyám. Első reakcióm nem az volt, hogy úristen, most mi lesz, vehetek még egyet sokba kerül...stb...hanem az volt , hogy KÖSZÖNÖM URAM, HOGY VÉGIGJÁTSZHATTAM!!!
7.
7.
JohnMarston
ennél csak a GTA V-öt várom jobban!! majd egy dead space filmet igazán csinálhatnának valamikor.
6.
6.
TryGun
Amúgy tényleg nem úgy lesz hogy ebbe lesz co-op mer azt ha jól megcsinálják akkor nagyon ütős lesz.
5.
5.
Andrew
Nagyon felcsigázott ez video
4.
4.
Gago90
Iszonyatosan várom :D
3.
3.
Kreto
Az elején a feleségével való beszélgetés csak szerintem fantáziátlan?
2.
2.
Jinbobo
#1: szerintem is !*100.
bár az Alien játékot jobban várom.
1.
1.
Normod
Nagyon király!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...