Teljesen free-to-play lett az Age of Empires Online

  • Írta: zoenn
  • 2012. június 28.
  • Hír
Link másolása
A Gas Powered Games bejelentette, hogy immáron teljesen free-to-play modellre vált az Age of Empires Online. Korábban csak próbaszinten vethettük bele magunkat az online RTS-be, ám mától minden civilizáció elérhető. Negyvenedik szint felett akár az új csapatalapú multiplayer mód is

Végre teljesen free-to-play cím lett az Age of Empire Online. Korábban sok játékos nehezményezte, hogy nem férhettek hozzá a prémium frakciókhoz, ám mostantól mindenki számára elérhető az RTS - nincsenek határok. A Gas Powered Games immáron a mikrotranzakciókból várja a bevételt.

A lehetőségeink is bővültek: 40. szint felett új csapatalapú multiplayer mód vált elérhetővé, mely az Alliance Wars névre hallgat. A jelenlegi játékosok 500 Empire pontot kapnak, míg az új accounttal rendelkezők 100-at. Ha eddig nem próbáltad a népszerű sorozat új részét, itt az idő, hogy korlátok nélkül belevesd magad.

12.
12.
Cooper911
Na, hogy megszivatták azokat akik kb 2 hónapja vettek prémium tartalmat a játékhoz. Ez ám a szivatás.

Amúgy meg tényleg rengeteget szenved a live-os szarságokkal, akárcsak az MS fligth. Emiatt fogom elfelejteni mindkettőt. Amúgy nem lenne rossz.
11.
11.
HerodPK
én azt mondom megéri jók a küldik mar leszámítva az ismétlős napikat mert azt meg lehet unni.. de én az elejétől kezdve játszottam lvl 36os görög városkám van ... nekem tetszett de persze azért sok időt elvisz.. igy mar nem játszom annyit vele. Alapjaban véve városkát managelsz. amit nem lehet támadni .. olyan fővárosként üzemel .. itt tudsz talentelni es itemeket fejleszteni a katonáknak kersekedni , épiteni uj epuleteket jobb cuccokert:)..emelett megmarad a jo oreg AoE startegia resz is.... itt ugyan az mint reg .. termelsz katonat gyartasz építkezel csak immáron real timeban enemy ellen , a fővárosban elérhető fejlesztés alapján tudsz különböző katonákat gyártani amik kinézete és erőssége függ attol mivel szereled fel...persze minden nép mas mas:)
egy szó száz.. ha érdekel keresd meg a tesztet mert tuti volt csak mi premium volt az most free:) nekem tetszett nagyon is csak időhiány van:) szóval főváros management .- napi 1-2 log in elég hogy eléldegéljen fejölődéshez meg harcolni kell mint barmeik AoE ban:)
10.
10.
Dercsi
Ez így is úgy is bukta...Nemhogy rárepültek volna egy AOE4-re... Megérdemlik a buktát, pénzéhes micfofos...
9.
9.
Hardy
#7: Nekem 45 perc volt. 2 haverral akartam tolni, egyik felrakta, neki semmi kódot semmit nem kért simán tudott játszani. Erre felraktuk 2-en és kódot kért, és nem csak nekünk volt ez a problémám.
8.
8.
Bako
Eddig is ingyenes volt, de úgy emlékszem csak 2 frakció volt választható. Most viszont a többi beígért nemzet is játszható. Ha van pár unalmas perceket, vagy épp a jövő héten jön ki az a játék amire vártok érdemes kipróbálni, mert elég pofás játék, de nem hiszem hogy 1 hétnél tovább leköt bárkit is.
7.
7.
NoNametheOneandOnly
Itt ami gáz az a telepítés PC-re na nekem az fél napos volt! Baszakodni xbox.com-mal Windows Games Centerrel meg 10 másik egyébb szarsággal hogy elinduljon... De lehet hogy ezt most már megoldották...
6.
6.
Gamelord
Hm. Valaki írja majd le hogy megéri e.
5.
5.
Ector
1x megnézem, lehet elleszek vele pár órát és delete valszeg...
4.
4.
altF4
Ha már ingyenes akkor leszedem...
3.
3.
alexcargooo
nekem mindig is ingyenes volt...mindent tudtam csinálni benne és egy fillért nem fizettem, úgyhogy nem értemXD
2.
2.
Hardy
Aha, dögöljenek meg. Régebben leszedtem és 4 órát szenvedtem vele, mert nem kaptam meg egy kódot és anélkül nem engedett játszani. Lehet, hogy majd megpróbálom újra...
1.
1.
biohazard rex
Kipróbáltam, elég gagyi inkább megvárom az end of nations-t :P
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...