Borderlands 2 - 60 óra single player

  • Írta: InGen
  • 2012. július 19.
  • Hír
Link másolása
A Borderlands első része sem volt rövid, a folytatással azonban a Gearbox azt szeretné elérni, ha hosszú ideig mindenki a hobbijaként tekintene a játékra. Ami baljós előjel, mert, mint azt tudjuk, óvakodni kell az olyan embertől, akinek hobbija van, mert később sorozatgyilkos lesz belőle.

Úgy tűnik viszont, hogy minden Borderlands 2-rajongó sorozatgyilkos lesz, Steve Gibson, a Gearbox marketinges fejese ugyanis elmondta, legalább 58 órányi tartalmat kínál az egyjátékos kampány. Ezt onnan tudják, hogy megbízták néhány, amúgy guide-ok írásával foglalatoskodó játékost, hogy nyomják végig az anyagot, és a jelentéseik szerint legalább ennyi időre le fog kötni mindenkit.


Gibson szerint azért is lehet a Borderlands 2 "hobbi", mert beleteszik a Badass Point-rendszert, aminek, valamint a játék felépítésének köszönhetően a játékosok úgy fogják érezni, folyamatosan új tartalommal szórakoztatja őket az anyag. Gibson elmondta, ez volt a Gearbox célja: reméli, hogy a játékosok úgy érzik majd, több tartalmat kaptak a pénzükért, mint más termékek esetében.

21.
21.
supergamer19
Game of the year ez nagyon nagyot fog ütni én biztos hogy vault hunter editionba fogom megvenni!!!!!!!!!Az első rész is rohadt jó volt!!!!!
20.
20.
Lapocka
Visszanéztem amazonra (angol oldal), és a Borderlands 2 Vault Hunters edition az kb 15500 ft-nak felel meg. Black ops 2 pedig 2500 ftnyival olcsóbb (12500ft). Szal srácok, ne az amcsi amazont nézzétek.
19.
19.
shatterhand
#18: ha az alap sztori 60óás, nem is tudom kell-e ide dlc nekem:)
18.
18.
zsoze
érzem a zsigereimben nem lesz ebben hiba hozni fogja az 1. színvonalát ,pláne majd jönnek a DLC-k az 1-ben is nagyokat dobtak óriási lesz.
15.
15.
metercsiken
#4: Ezzel én is így vagyok.
Szeretem az első részt, de csak "keveset" tudok játszani vele egyszerre,és csak később térek vissza hozzá újból.
( még végig se vittem, pedig már jó ideje megvan )
Remélem ez a rész jobban a leköt majd!
14.
14.
shatterhand
#7: Az első részre azt mondták egyedül unalmas: ehhez képest én egybe lenyomtam 40órát a single-be, majd nekiálltam még 3 dlc-nek. Kb 70óránál kezdtem először érezni,hogy mással is kéne játszani.
Ez egy szimpla fps-nél hatalmas szó.

BF3nak a single része szart seé, de még a codoknak is csak pár órás. Minden más a multiról szól. Ott meg aztán 80%ban szinte mindig ugyanazt játsza az ember. Klánmeccs ami különbözik egyedül.
13.
13.
Josi21
#8: Ott a pont, előző rész kiegészítőkkel ennek duplája volt, úgy, hogy nem nézelődtem...eleget.xD

Jöhetne már. -.- :D
12.
12.
shooter1234
"...reméli, hogy a játékosok úgy érzik majd, több tartalmat kaptak a pénzükért, mint más termékek esetében." Kulcsszavak: "úgy érzik majd" Na, hát köszönöm szépen....
11.
11.
bema695
#9: Ha jól emlékszem Amazonon 100 dollár minden platformra. Reménykedjünk, hogy nem a 100 USD = 100 EUR ~ 29 ezer HUF módon jut el hozzánk...
10.
10.
zero0
mikor jön ki a játék?
9.
9.
Lapocka
Valaki nem tudja mennyi lesz a deluxe vault hunters edition (a közepes)?
8.
8.
Thane
#7: Általában aki guide-ot ír, az nem gyönyörködik a tájban hanem megcsinál minden mellékküldetést, nem pedig végig rohan az egész game-en mint ahogy egyeseknek szokása.
7.
7.
Donpedro
Úgy bírom amikor dobálóznak hogy hány óra gameplay egy RPG :) Tény hogy jóval több mint egy átlag FPS, na de 60 óra... Igen, ebből 20 óra tömény szaladgálás, 10 óra gyűjtsél 5 répát kapsz ezer kreditet típusú subquest, 10 órányi gyönyörködj a tájban, és ~20 órányi rendes gameplay.
6.
6.
Lapocka
Ki kéne vinnem az első részt. Anno még egy (szégyen,de) torrentes verzióval kezdtem el játszani, nemrégiben viszont megvettem steamen kemény 5 euróért. Életem üzlete (na jó, Orange Box jobb volt.)
5.
5.
Necreon
#4: Furcsállom viszont hogy nincs steam preorder még.
4.
4.
Necreon
Hmm hmm hmm. Megvan az első rész, szerettem is, 2x végigjátszottam, a DLC-k nagyjából felével megvagyok, de néha beüt az hogy annyira unalmasnak találom hogy hónapokig a közelébe sem tudok menni, csak hogy később megint élvezhető legyen. Azért jó volna ha ennek ellenkezőjéről meg tudnának győzni a megjelenés előtt a második résszel, mert ezen játékidő fényében messze jobban megéri ár / érték arányban a 10k HUF-ot, mint más FPS-ek.
3.
3.
danez11
már régóta előrendelve :D
2.
2.
DON GONDOCS
Cak legyen olyan jó mint az első része.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...