Naughty Bear: Panic in Paradise - megvan a dátum

  • Írta: fojesz
  • 2012. szeptember 29.
  • Megjelenés
Link másolása
A 505 Games bejelentette a Naughty Bear új részének megjelenési dátumát, egyúttal azt is elárulta: a premier után sem áll meg a móka, a játékosok tizenkettő különböző DLC-t tehetnek majd magukévá. Utóbbiak között akad többek között Batman- és Jason Vorhees-kosztüm is.

Az alapkoncepció, miszerint egy gonosz plüssmackóval darálhattuk be változatos módon a jó plüssmackókat, nagyon tetszett nekünk, de a Naughty Bear mégsem sikerült túl jól. A 505 Games most újra megpróbálja sikerre vinni a derék medve történetét, ezúttal viszont egy letölthető játék keretei között; Naughty Bearre 11 új helyszín és vadonatúj harcrendszer vár többek között a Panic in Paradise-ban.

A játék október 10-én válik letölthetővé az Xbox Live-ról és a PlayStation Networkről, 1200 Microsoft Pontot, illetve 15 eurót kell majd leszurkolnunk érte. A 505 Games szerint a megjelenés után is folyamatosan támogatja majd a programot, így nem kevesebb, mint 12 darab DLC fog érkezni hozzá, amikben új támadások, fegyverek és persze koszümök találhatók - utóbbiakat ismert filmkarakterektől kölcsönözték a fejlesztők.

8.
8.
p3ti
#6: Ezt sajnálattal hallom , így a trailerek alapján nem volt rossz . De majd olvasok róla 1 tesztet :) thy
6.
6.
TEEBEEX360
p3ti sztem nem vesztettél sokat! Ez a játék valami förtelem. De hát ízlések és pofonok.
5.
5.
Killerbee
#4: Arcade-nak elmegy, az előző rész ott bukott, hogy nem az volt.
4.
4.
koffein
Miért eröltetik ezt? A 2pontos első rész nem volt elég...
3.
3.
giga321
2.
2.
p3ti
Sírtam a traileren... kajak :D:D ekkora baromságot :) Sajna nem volt szerencsém még az első részhez , de ami késik nem múlik
1.
1.
Jinbobo
Még nem tudom be ruházok-e rá, de a Naughty Bear tetszett! Elsőre kicsit nehezen bontakozik ki benne az ember, de utána igenis szórakoztató kis game lesz belőle. Ráadásul rengeteget lehet nevetni a buta mackókon:)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...