Jövő héten jön az első free-to-play játék Xboxra

  • Írta: fojesz
  • 2012. október 7.
  • Megjelenés
Link másolása
A jövő héten rajtol el az Xbox 360 első free-to-play címe, a Happy Wars. Sikerüljön bárhogy, a program megjelenése vízválasztó lesz, elvégre a Microsoft üzletpolitikája eddig nem igen engedte meg, hogy a fejlesztők ingyen árulják a portékájukat, és a mikrotranzakciók útján termeljenek hasznot maguknak.

A nyáron már írtunk a Happy Warsról, a Toylogic akciójátéka lesz az első free-to-play cím az Xbox Live-on. A játékot ingyen letöltheted majd, és csak bizonyos felszerelésekért kell fizetni, és azokért is csak akkor, ha türelmetlen vagy harc útján megkeresni a kenyérre valót. A Toylogic egyébként korábban a Super Smash Bros. Brawl munkálataiban is közreműködött, ez meg is látszik a végeredményen:

Ez még az augusztusi előzetes.

A Happy Wars október 12-én válik letölthetővé, viszont nem játszhat vele akárki. A free-to-play játéklehetőség kizárólag a Gold-előfizetők kiváltsága, és arról nem is esett szó, hogy a többiek hozzáférhetnek-e valamilyen módon. A Happy Wars egyébként 30 fő számára kínál többjátékos összecsapásokat, de lesz benne egyjátékos kampány is.

4.
4.
dyousee
:S...free-to-play - kezdetnek megteszi...
3.
3.
Alienji
#2: Attól még ingyenes.
2.
2.
markoci555
mivel goldot igényel nem ingyenes
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...