Dead or Alive 5 Plus - képek és részletek

  • Írta: zoenn
  • 2012. december 21.
  • Hír
Link másolása
A Team Ninja jó szokásához híven folytatja a korábbi sikercímei PS Vitára történő portolását. A Plus alcímen futó változatban belső nézetben is bunyózhatunk, most az is kiderült, hogyan.

Kezdjük az Egyesült Államokra vonatkozó megjelenési dátummal, ami március 19-t takarja, Európában március 22-én jelenik meg a játék. A Tecmo Koei felfedte, hogy a vitás verzió támogatja a cross-play lehetőséget is a PS3-as verzióval.

Persze a Dead or Alive 5 Plusban számos extrát élvezhetnek a handheld tulajdonosai. Az egyik funkció értelmében függőlegesen elfordíthatjuk a konzolt, így belső nézetben püfölhetjük az ellenfeleinket. Ebben a módban kétféle irányítási módszert használhatunk: az egyik lehetővé teszi, hogy ott érintsük meg a képernyőt, ahová támadni szeretnénk. Míg a másik rendszerben különféle gesztusokat alkalmazhatunk: érinthetjük, pöckölhetjük és csipkedhetjük a kijelzőt a precízebb, összetettebb ütésvágásokhoz.


A Tecmo szerint a PS Vitás változat háromszor gyorsabb framerate-tel szalad, mind a sztenderd konzolos verzió. Ezzel nem csupán az animációk tűnnek simábbnak, hanem egyfajta bónuszélményt is ad a rajongóknak.

2.
2.
p3ti
Vhogy sosem voltam oda a DoA sorozatért :(
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...