ArmA III - kiképzés gyalogos bakáknak

  • Írta: zoenn
  • 2013. március 22.
  • Videó
Link másolása
A Bohemia Interactive jóvoltából közelebbről is megnézhetjük a gyalogos hadviselést. Naná, hogy nem érdemes vaktában lövöldözni, mert akkor könnyedén fűbe harapunk. Átgondolt, csapatalapú taktika szükséges a sikerhez.

A következő videó azoknak a zöldfülű bakáknak (és alfázóknak) szól, akik tanácstalanul fogják a kezükben a fegyvert. Lányos zavarukban azt sem tudják, hogy milyen irányba vágjanak neki a szigetnek, milyen utasításokat adjanak az osztaguknak. S akkor még vissza sem lőtt senki. A Call of Dutyban berögzült reflexeidet tessék szépen elfelejteni, az ArmA III milliméterpontos megközelítést igényel.

A játék idén jelenik meg PC-re.

48.
48.
Kougat
#45: Hát ez kurva nagy XD
45.
45.
randall13
Fú micsoda farok-összeméregetések vannak itt, én meg voltam 8 és fél évig a dél-egyiptomi űrflotta vezérezredese, előtte meg a dothrakiak Khálja.
43.
43.
dareal
#40: még nem kiadott termék, illetve ne feledd, hogy mekkát majd hozzá az ace3 hozza el :) ahol bezony szélsebességmérést is, optika állítást is kell alkalmazni :)
39.
39.
#24: Igen, van ilyen közösség, megtalálhatsz minket a www.arma3.hu oldalon.
38.
38.
shatterhand
cod hogy jön ide? Attól ,hogy az arcade, ez meg szimulátorféleség attól még a strat, összedolgozás a lényeg. Minden más csak hablaty, hogy ez jobb, mert ez szimulátor. Aha, persze. A legtöbb ilyen koca levegőt , füvet, erdőt többet lát monitoron keresztül, futni se tud 100métert, nemhogy menetfelszerelésben tűzőnapon.
Ez ugyanolyan játék mint a cod, csak más a tempója. Komoly klánharcban minden játékhoz a csapategység a legfontosabb. Ha elvertél egy codos klánt akkor vszínű nem álltak még rá az arma-ra, de gyanítható, ha negszokják ők verik el a szádat és kiszednek a heliből egy késsel:))
33.
33.
kiskenguru
Még szerencse hogy csak pc-re jön. Konzolra is kiadnák akkor a felét vehetnénk dlc-ként.
29.
29.
kamgecam
#25: Hidd el azért nem csak agyatlan hentelős játékok érkeznek konzolra.
Szerintem nekünk "konzolosoknak"és nektek" pc-seknek" is van miért
irigyellni egymást.:)
28.
28.
kamgecam
Az ilyen játékok miatt sajnálom hogy nincs egy jó pc-m!
Hihetetlen élményfaktor,meg adrelalin bomba lehet egy ilyen
háborús szimulátorral játszani.
26.
26.
Animejetix
Az a baj hogy a konzolok már csak mozifilm szerű élményt tudnak nyújtani amihez nem sokat tudsz hozzá adni csak részt veszel benne interaktívan.... a lényeg hogy ne keljen magad megerőltetni, könnyű élményes kikapcsolódást ad ami mondjuk nem rossz, de történetesen én és még sok más ember játszani is szeretne, aktívan részt venni valamiben, az ilyeneket érdekli az új Arma3
25.
25.
Animejetix
Hát konzolon ehhez hasonló játékok már nincsenek... Itt tényleg a szimuláció a lényeg meg a sok opció játék mód, közösségi programok, szimulációs hadgyakorlat, több órás taktikai hadmozdulatok, youtube-on van csomó magyar videó ahol klántagok edzéseken vesznek részt, külön van rádiós, operátor, parancsnok, tisztek és headseten parancsokat adnak ki hogy a térképen merre haladjál, Alpha2, Base1, Elemér 7, Oszkár 3 ....stb. Védjétek meg öten a Visky zónát mert támadás érkezhet 12 óra és 4 óra felől....
De hát ezt egy konzolos hogyan is értheti meg?
Egy konzolosnak teljesen mást jelent a szórakozás.... Árkád mód, menni hentelni, csápolni, rohanni előre egy játékban ész nélkül.... ennyi
23.
23.
markoci555
hmmm. felirat, legtöbb videón nincs, utálom is őket
22.
22.
DON GONDOCS
Seggeszkit kriptonittal se lehet elnémítani.
21.
21.
dareal
#20: továbbá az sem mindegy, hogy scriptelt, forgatókönyvben rögzített a játékmenet, vagy relatíve mindig más :) többek között ezért is proci igényes az arma, mert a szimulációhoz beza' proci kell, nem gpu.
19.
19.
Stranger
#18: Hát akkor az erő legyen veled! xd
18.
18.
dareal
#17: vitatkozik a fene, de ha troll, akkor azért (is) vagyok itt, hogy kordában tartsam :))
17.
17.
Stranger
#13: Pfff... tudod te, hogy kivel álltál le vitatkozni?
15.
15.
Cuppak
#11 ezen jót nevettem, lol.
9.
9.
Stranger
Mondjuk PC-s játékot youtubeon nézni... itt már olyan részletek vannak ahova nem elég a yt 6000kbps limitje FullHD-nél. Nézzetek meg egy low/medium grafikás TR videót... ugyan úgy néz ki mint a maxos. Pedig nem.
8.
8.
Cuppak
#3 gtfo, simán felér egy last of ussal
2.
2.
Stranger
#1: Mondjuk ha megnézed, hogy a 6 éves Crysis hogy néz ki. De még egy CoD4 is... szerintem későn jött az ilyen mértékű változás.
A lényeg, hogy baromi szép ez a játék.
1.
1.
DON GONDOCS
hát csak eljött nextgen játékok ideje :) nem gondoltam volna hogy ilyen hamar
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...