GC 2013: PS4-re is megjelenik a War Thunder

  • Írta: zoenn
  • 2013. augusztus 21.
  • Bejelentés
Link másolása
A Gaijin Entertainment bejelentette, hogy a számítógépek mellett PlayStation 4-en is tiszteletét teszi a free-to-play repülős MMO-ja, a War Thunder, miután a cég partnerséget kötött a Sonyval.

A War Thunderben a második világháború légi csatáit vívhatjuk meg online, illetve belekóstolhatunk a koreai háború korai éveibe is. A free-to-play repülős MMO a PlayStation 4 nyitócímeinek sorát erősíti, azaz november 29-én landol a next-gen konzolon, letölthető formában - pár héttel a PC-s premier után.

A legszebb az egészben, hogy a War Thunder támogatja a cross-platform játéklehetőséget a PC-s és a PS4-es verziók között. Ha kíváncsi vagy a számítógépes változatra, látogass el erre a linkre, hiszen jelenleg a nyílt bétatesztje zajlik.

A Wargaming.net-féle World of Warplanes alternatívájaként felfogható játékban több mint 300 történelmileg pontos katonai járművet találunk. A War Thunderben lesz kooperatív mód, single player, de a játék lényegét az online csaták jelentik.

A PS4-es verzióban találunk fejkövetést a PlayStation Eye kamera segítségével, videostreaming lehetőséget és megosztást, valamint néhány exkluzív tartalmat is.

6.
6.
Füles
Tisztázzunk valamit. A World of Tanks Xboxos verziója is F2P csak a Gold tagságra kell előfizetni(igaza van az elöttem szólónak silver tagsággal is lehet játszani egy ideig vele), a War Thunder is F2P játék lesz, de ha jól tudom már a PS4-en is fizetni kell tagságot azért, hogy tudj online játszani.
5.
5.
a3a
#3: Azthiszem úgy van, hogy az első hónap ingyenes a többire viszont már gold előfizetés kell.
4.
4.
Cooper911
Királyság! Főleg hogy Cross platform lesz.
Remélem hamarosan jönnek a vezethető tankok is a játékba.
3.
3.
PaprikaJancsi
#2: Én szerintem ingyenes a Tankos játék Xboxon. Bár ez a War Thunder sokkal izgalmasabb.
2.
2.
RangerFox
#1: Pont ezt akartam írni de az a különbség hogy a Wot alapból ingyenes míg Xboxon fizetni kell majd érte (úgy tudom). Ez meg alapból free to play cím.
1.
1.
PaprikaJancsi
Xbox360-ra Tankos játék, PS4-re repülős játék :) Mi a fene folyik itt ?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...