2014 első felében jöhetnek az Xbox-műsorok

  • Írta: fojesz
  • 2013. december 15.
  • Hír
Link másolása
Azt már tudjuk egy ideje, hogy a Microsoft tévés törekvései között saját gyártású műsorok is szerepelnek, ezek azonban még mindig nem indultak el, ráadásul keveset is tudunk róluk.

Nancy Tellem, a cég digitális média üzletágáért felelős vezetője a Variety egy rendezvényén mondta azt, hogy terveik szerint 2014 első negyedében, de legkésőbb a másodikban indulhatnak el a Microsoft saját gyártású xboxos műsorai.


Tellem azt is hozzáfűzte, hogy bár sokan egy kalap alá veszik őket, szerinte nem szerencsés a terveiket összehasonlítani az Amazon és a Netflix próbálkozásaival, ők ugyanis mást szeretnének elérni - igaz, azt már nem részletezte, hogy konkrétan mit is.

A Microsoft eddig csak egyetlen Xbox-műsort leplezett le hivatalosan, a vártnál lassabban készülő Steven Spielberg-féle Halo-szériát. A korábbi pletykák szerint a redmondiak ezen kívül az Xboxon indítanák újra a Hősök című sorozatot, készítenének egy valóságshowt az utcai foci mindennapjairól, valamint állítólag Rob Dyrdek, az MTV-n is sokat szerepelt gördeszkás is kapna egy műsort náluk.

6.
6.
kristof97
#4: Szerintem sokba kerülne egy "Beyond: Two Souls" sorozat. :D Egyébként meg ezek a műsorok a leadásuk után hány órával/nappal lesznek fent nCore-on?
5.
5.
supair
#3: De ha már itt van azért a Spielberges Halo-t csak meglessük ugye.:-)
Az UPC-nél meg meglesheted Rosalindát;-)
4.
4.
DON GONDOCS
Esetleg készülhetnének interaktív tv műsorok :D előre felvett jelenet
ekkel qte elemekkel.
3.
3.
kiskenguru
Tv-ért a UPC-nél fizetek elő a szolgáltatásért. Konzolon akar a rák filmezni, játékra készült. Vagy nem?
2.
2.
kopic
A Spielberg altal keszulo Halo TV sorozatra kivancsi leszek ! Remelem, hogy nem fogja elbaszni !
1.
1.
Fight!
Ha hősök tényleg folytatodna akkor nagyon happy lennék :p
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...