Márciusban élesedik a Twitch Xbox One-on

  • Írta: zoenn
  • 2014. február 26.
  • Hír
Link másolása
A Microsoft bejelentette, hogy március 11-én, tehát a Titanfall megjelenésének apropóján startol el a Twitch Xbox One-on. A játékosok akkortól közvetíthetnek gameplayt az interneten keresztül, a barátok legnagyobb örömére.

Habár a konzol őszi debütjére nem sikerült megoldani a teljes integrációt, március 11-én azonban végre elstartol a Twitch nevezetű online streaming szolgáltatás Xbox One-on. Mindössze egyetlen alkalmazásra lesz szükségünk az üdvösséghez, és egyetlen gombnyomásra közvetíthetünk élő gameplayt az interneten keresztül.


A szolgáltatáshoz Xbox Live Gold-előfizetés szükséges, az élő közvetítéseket pedig indíthatjuk a Kinect segítségével is - mindössze annyit kell mondanunk, hogy "Xbox, Broadcast". Ezen felül a videóinkat archiválhatjuk, de ami a legjobb, hogy a PC-s és a PlayStation 4-es streameket is nézhetjük az app segítségével.


A Kinect persze követi a játékos arcát, miközben az játszik, a nézők pedig a videó alatt kommentelhetnek - pont úgy, mint korábban. Ha pedig megtetszik, amit látnak, requestet küldhetnek, és beszállhatnak a közvetítő játékába.

Ilyen lesz a márciusi dashboard-frissítés

Egy héttel a Titanfall és a Twitch debütálása előtt elérhetővé válik a legfrissebb rendszerfrissítés is az Xbox One-hoz. Larry "Major Nelson" Hryb egy videó segítségével most bemutatja a legfontosabb változásokat, amiket a március 4-én elérhető update hoz magával.

Módosul például a felhasználói felület, okosodik a party chat - e funkciók után már igencsak nyavalygott a közösség. Barátlistánkat már három gombnyomásra vagy egy hangutasításra is elérhetjük.


Köszönjük, kopic és p3ti!

12.
12.
Killerbee
#3: El van neki különítve a hardver erőforrás, játék sebességét nem befolyásolja, viszont a feltöltési sebességet meg-meg csapolja értelemszerűen így végül is multiban kihathat, de gondolom nethez mérten azért korlátoz.
11.
11.
p3ti
#9: Használom 1 hónapja, abszolút meg vagyok elégedve vele.. ne beszélj többesszámban
10.
10.
delphijos
#9: Tudtommal nem régiókódosak a játékok.
9.
9.
GAMEROD
Állítólag egy kalap fos az Xbox One, szinte mindent Gold tagsággal lehet használni ami amúgy ingyenes. Pl. böngésző, youtube alkalmazás stb... Magyarországon még meg se jelent ezért netről se lehet leszedni játékot a régió korlátozás miatt, magyar nyelvet se támogat még. Tehát beszopták a türelmetlenek
8.
8.
p3ti
#4: Nem azért fizetsz, hanem azért hogy a rendszer amit használsz stabilan fusson alattad.
5.
5.
greenmelon
4.
4.
daenath
Hurrrrrraaaaaa...azert fizetni hogy eloben lassam hogy tolja pistike!!!!! Behalok hova jutott a jatekipar, sajna :(
3.
3.
Amikor streamel, akkor az kihat a játék teljesítményére, vagy ugyanolyan folyamatos marad?
2.
2.
Scoo
A beszállok a buli hogy működik? Meg kell lennie nekem is a játéknak gondolom és csak is akkor lehet beszállni ha multiplayert játszik épp a haver.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...