Friss képeken a Tom Clancy’s The Division

  • Írta: zoenn
  • 2014. március 24.
  • Képek
Link másolása
A Ubisoft jóvoltából kilenc screenshot futott be a Tom Clancy’s The Divisionről, amik az éjszakai harcokat mutatják be, és még tetőtéri látképeken is gyönyörködhetünk. A világvége is látványos tud lenni - de még mennyire!

A Ubisoft Massive blogján érdekes bejegyzésre bukkanhatunk, amiben a srácok kitérnek a Snowdrop Engine fejlesztésének kulisszatitkaira. A The Division nem pusztán szebb és nagyobb játék, mint az előző generáció alkotásai, hanem sokkal okosabb is.

Ha minden jól megy, a The Division még idén megjelenik PC-re, Xbox One-ra és PS4-re.

42.
42.
john1259
Én olyan jót mosolygok mindig ezeken a vitákon. Konzol vs. Pc, xbox vs ps.
Nem mintha sok értelme lenne az egésznek...
Az a lényeg, hogy minél több jó játékot adjanak ki, hiszen szeretünk játszani.

Amúgy várós a játék, bár az nem szokott általában jó jel lenni, ha egy játék fejlesztését újrakezdik majdnem az elejétől. Úgyhogy ém ,ajd kivárok a vásárlással.
40.
40.
kristof97
#35: Ez szépen ki lett fejtve. :) Tökéletesen egyet értek veled, bár még annyival gonoszkodnék PCsek felé, hogy ti milyen sűrűn szoktátok odaadni a barátaitoknak kölcsönbe a játékokat, amiket éppen nem játszotok? Tudom, most bejött ez a family sharing steamen is, de ez konzolon (a + ár miatt) már az ősidőktől létezik, hogy elég csak a lemezt átvinned, és normálisabb játéknál (ahol nincs online pass, meg hasonló baromság) lehet mindent csinálni. Én így tudtam COD7ezni pl. csak, hogy egy multis címet mondjak. Szóval, ha esetleg van másik azonos konzollal rendelkező ismerősöd, akkor abból a drágább játékből akár dupla szórakozás is lehet (ő kijátssza, kölcsönadja, elmentek egymáshoz split-screen multizni, ha olyan a játék, stb.). Számomra az a fontos, hogy hogyan játszom a játékot, és nem az, hogy mivel. Mert lehet, hogy PCn több a textúra és szebb 1-2 effect, de ha egy haveri társaság összejön, akkor 1nél több embert nem tud lekötni 1 gép, míg 1 konzol akár 4et is le tud. Ez is egy személyes vélemény, bár kicsit tények is, még mielőtt valaki betámadna. :)
38.
38.
PaprikaJancsi
Nagyon jól néz ki. Tetszetős játék.
35.
35.
simon 555
Bírom ezeket a vitákat:)
Szerintem minden konzolos tisztában van vele, hogy egy PC lehet erősebb mint egy konzol(ugyan úgy gyengébb is ám), ez nem kérdés, és sosem volt az.
Ahogy az sem, hogy PC-n minden játék képes az 1080p/60fps-re, sőt már többre is.
A baj ott van, hogy a PC-sek akik itt indítják állandóan a vitákat, valamiért nem képesek elfogadni, hogy attól mert gyengébb hardverilag a konzol, még szinte ugyan úgy fog kinézni mint PC-n, az egyetlen különbség csak a felbontásban és a sebességben lesz, ami pedig attól függ, hogy milyen géped van.
Valaki magyarázza el nekem, hogy ez miért zavarja őket? Ezzel akarják nyugtatni magukat, hogy volt értelme elkölteni 2x annyit a gépre mint egy konzol kerül? Vagy csak egyszerűen nem bírják elfogadni, hogy egy 400 €-s hardveren szinte ugyan úgy néznek ki a játékok mint egy 1000 €-s PC-n?
Nem akarok vitát indítani, ez csak egy egyszerű kérdés, bármiféle támadó jelleg nélkül.
31.
31.
BrendOoN
#30: Persze ez csak az én szubjektív véleményem.
30.
30.
BrendOoN
#13: Mondogasd még, hogy milyen jó a teljesítménye a PC-nek, addig PS4-en játszok egy kis inFamoust. A Division-ről annyit, hogy a PS fanoknak legalább nem kellett koldulniuk a mindenféle petícióért. Ott alap, hogy megveszed a szoftvert, és nem lopod el.
27.
27.
Bisco
Nekem jobban bejön az almáspite mint a meggyes, szval meggyes pitések leszoph*ttok!! Sose lesz olyan mint az almás!!! Lúzer meggyesek!! XDXd 44!4!!!4!!! OVODA...
25.
25.
bodortamas1
#24: Ki beszélt itt konzol exkluzív címekről?
24.
24.
manziel
#13: Szívesen megvenném pc-re a madden25-öt 11k-ért, de sajnos nincs rá, csak konzolra.Ahogy sok más egyéb cím sincs.
Tehát az egész érvelésed netto hülyeség...
23.
23.
Cristiano
21.
21.
ulikedegs
csak nekem tűnik fel hogy az itt kommentelő pc-sek nagy része arrogáns idióta? :)
és nem vitát gerjeszteni akarok...csak mondom.......
19.
19.
rocijoci
Ez csak online lesz!
18.
18.
mark825
Valaki árulja el nekem hogy ez csak online lesz vagy lesz benn offline is ? Mert mindenki mond mindent .
17.
17.
Lacek896
Van egy rossz hírem a PC-seknek. Ez a játék konzolon stabilabb lesz. Akinek volt egy kis köze a Uplay-hez az tudja miről beszélek.
16.
16.
bodortamas1
#15: Ha harc hát legyen harc ;) Állok elébe.
15.
15.
JackBauer
#13: Ez eléggé vitaindító, de ha szerencséd van akkor nem fog már erre senki sem reagálni utánam.
14.
14.
RangerFox
#13: De mégis annak hat......
13.
13.
bodortamas1
#11: Na ez pont így van. PC forever :3 Konzolosok azért vegyék csak 20k-ért a csúcskonzoljukra a játékokat, akkor sem fogják elérni azt a teljesítményt, mind PC-n, amire 11k-ért hozzájuthatunk ugyanahhoz a játékhoz.
ÉS EZ SZINTÉN SZUBJEKTÍV VÉLEMÉNY, NEM VITAINDÍTÓNAK SZÁNTAM!
12.
12.
bodortamas1
#10: Ez nem is igaz :((( xD
Komolyra fordítva:
Nem vagyok PC homosexuális, csak leírtam a szubjektív véleményem.
11.
11.
rocijoci
Minek kell nektek egyből vitát gerjeszteni.. nem unjátok még, az emberek nagy része pont le szarja hogy nézki, meg melyik platformon milyen szép lesz, mindegyiken szép lesz de PCén biztos szebb lesz, és úgy mondom mit egy konzolos! felesleges gerjeszteni a vitát, felnöhetnétek már!
10.
10.
norbio
#8: Meglesz! #9 only pc homosexualis.....
9.
9.
bodortamas1
#8: PC-n biztos meglesz, hogy next gen konzolokon meglesz-e, hát, abban a 60 fps-ben kételkedek azért :)
8.
8.
petred
Fú nagyon várós kíváncsi vagyok hogy fog boldogulni ezzel a grafikával a Ps4 meg az Xbox One. Vajon meg lesz a 60fps és a full HD?
7.
7.
Drazhar
Bízom benne, hogy ezek az új képek már egy következő gameplay tréler előszele :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...