Driveclub - hamarosan dátumot kapunk

  • Írta: zoenn
  • 2014. április 28.
  • Hír
Link másolása
Az Evolution Studios letette a kisdobosesküt, hogy az "elkövetkezendő hetekben" bejelenti majd a Driveclub megjelenési dátumát, valamint számos infót megoszt velünk a végleges verzióról. Várjuk, várjuk!

Az utóbbi hónapokban az Evolution Studios nem volt valami bőkezű a rajongókkal. Amikor a Driveclub szóba került, csak annyit árultak el, hogy a cím "visszakerült a tervezőasztalra", ami aggodalommal töltött el minket, illetve az is bekavart, hogy a csapat leépítésbe kezdett.

A srácok legutóbbi Facebook-bejegyzése szerint nincs miért parázni, hamarosan a csend eloszlik, és még többet megmutatnak a játékból. Az elkövetkezendő hetekben már megjelenési dátummal és új videóval szolgálnak majd, és fény derül a végleges verzió részleteire is.

Az Evolution emellett megköszönte a rajongók támogatását, akik a teljes hírzárlat közben végig lelkesek maradtak.

5.
5.
Tyebeca
Még hogy megjelenési dátum. Simán bekajálta volna legalább a fele PS4 tulaj a legutóbb mutatott formában gondolkozás nélkül a játékot, ha akkor kiadják. De most komolyan mire várnak??? Jön a Project Cars, gondolom új NFS, GT7 prologue aztán fognak sírni az Evolution-nél hogy a kutya nem veszi a játékot, pedig mennyit szenvedtek vele.
4.
4.
Cipo3
Hát egy olyat cikket találtam, hogy a the last of us juni 20, merthogy egyik webshopba ezt írták megjelenésre. Szerintem ez nem jelent semmit. Placeholder dátum is lehet.
3.
3.
Cipo3
Durva lenne ha nem idén jönne. 1 év csúszás? Azalatt meg lehet írni elölről.
TLoU mikor jelenik meg? (ps4-re)
2.
2.
habo
Hát nagyon remélem hogy idén jön, már elő van rendelve.Igazán jöhetne a The Last of Us közelében.
1.
1.
Cristiano
ha idén jön akkor semmi probléma
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...