Huszonegy perces Destiny-videó a Marsról

  • Írta: Arell
  • 2014. szeptember 9.
  • Videó
Link másolása
A mai napon megjelent a Destiny, így a szerencsés Xbox- és PlayStation-tulajdonosok máris ritkíthatják az ellent a megosztott világú shooterben. A hírben a Marsról láthattok egy hosszabbacska gameplay videót.

A Gamespot jóvoltából bepillantást nyerhettek a Destiny négy helyszínként szolgáló égitestjének egyikén zajló harcokba. A hétszáz évvel a jelen után játszódó történet ezúttal a Marsra invitál bennünket, amiről egy több mint húsz perces gameplay videót láthatunk.

A Destiny ma jelent meg, így aki tervezte a beszerzését, máris veheti a cipőjét, illetve készítheti a bankkártyáját - feltéve, hogy Xbox 360-, Xbox One-, Playstation 3- vagy PS4-tulajdonos.

A PC változat sajnos egyelőre semmilyen formában nincs megerősítve, és bár Eric Hirshberg, az Activision Publishing vezérigazgatója "logikus lépésnek" tartja, hogy előbb-utóbb az asztali gépünkön is fut majd a játék, de még sem igent, sem nemet nem mondott a PC-verziót firtató kérdésekre.

28.
28.
Ruga
Tegnap este belenéztem, 4 óra ott ragadás. Szerintem addiktív. Mindenképpen van benne egy hónap játék, főleg ha csapódik vm cimbora.

A grafika ízlés dolga, nekem tetszik, szerintem nagyon rendben van. A Mass Effect-nél, TLoU-nál szebb, de pl a Metro Redux motorja komolyabb. Mondjuk az egy cső ez meg hatalmas térérzés, szóval nehéz megítélni..

Feladatok, küldik jók (eddig), a tűzharcok halo-sak :), de néha frusztrálóak ha nincs meg a kellő szint, fegyver, páncél, képzettség. Simán nekieshetsz az egésznek egyedül, tényleg egyszer csak ott lesznek az emberek holott nem multizol. Az nem kamu, hogy elmosódik a határ a single-coop-multi között. Ezért jár egy 5*.

Hangulat, zene, maximális, bungie.

A 30 fps gáz! :) TLoU és Metro Redux 60 fps-e után zavaró, de azért ez nem megy a játszhatóság rovására, csak látod, hogy nem folyik mint 60-nál.

Összességében nem totális győzelem a játékostársadalom felett, de akinek bejött a halo annak ez is be fog, mert annál szerintem jobb, több.
27.
27.
hadzsime
#26: Gondolom a nagy reklámozás miatt várták ennyire. Amúgy annyira bírom mikor a trailereket tele rakják ilyen dícséretekkel már a megjelenés előtt:
IGN: "The most anticipated game of the year", Cristiano: "Meg veném na on jó!"
26.
26.
shatterhand
szoval maradt olyan mint a beta
akkor se ertettem mitol letehetetlen, meg az elmult hetekben ,hogy mi a tokomet varjak ennyire

snassz co-op lovolde az egesz mig meg nem unod
pvp-je gyenge, a botos harc meg monoton egy ido utan
kar erte
25.
25.
Kreto
Engem csak az érdekelne hogy miben nyújt ez többet mint pl a borderlands 2?
Teljesen homály vagyok a destiny-ben talán eddig egy demo gameplayt láttam.
24.
24.
Megmondókapitány
#23: Persze nem csúnya, de kiemelkedőnek semmiképp nem mondható és nem, nem videók alapján véleményezem.
18.
18.
kazuma1989
Eszméletlen jó lett én kb 5órakor álltam neki játszani és most hagytam abba.Látvány nagyon ott van PS4en.A PVP megunhatatlan, bátran ajánlom mindenkinek!:)
17.
17.
Killerbee
#12: Mert akinek tetszik az játszik vele, nem kommentelget.
16.
16.
Falcon
én sem tudom eldönteni jo e úgyhogy pár hónap múlva veszem meg használtam ps3-ra és kiderül
15.
15.
Antonov77
#6 Ez óriási ! Imádom a rakott palacsintát. A játékot meg már meguntam a bétázás alatt.
Marketingre ennél is elvertekb egy valag lóvét.

#8 Csak szeretnéd kamugép!
14.
14.
RangerFox
2 óea játszás után feljött az ebédre megevett gyümileves.... Elkezdtem egy Titan-t, de eddig nem nagy szám..
13.
13.
DON GONDOCS
Jó meg szép és a dizájnban is látszik a fantázia, a karakterek a fegyverek jól kidolgozottak, de hiába venném meg a Borderlands és a Halo is csak ideig óráig kötött le.
12.
12.
Dízel
ennek is mekkora marketinh kampánya van/volt, és mennyire unalmas egy semmit mondo játék ez.. 10 kommentből 8 negativ véleménnyel van róla.
11.
11.
Stranger
#9: Annyi nem igaz a marketingből, hogy igazi nextgen élmény, stb. Mert igazából különösebben semmi újat nem nyújt. Ha neked unalmas pl. a borderlands, akkor ezt is unni fogod. Csak menni kell és lőni, a küldetések sem lettek túlgondolva.
10.
10.
Blueberry
Ahoz gép is kéne fiam ;) ezt nem viszi a ps2
9.
9.
hadzsime
Így videók alapján elég uncsinak néz ki. Valaki aki játszott vele leírhatná, hogy tényleg olyan jó-e mint, ahogy azt reklámozzák.
8.
8.
Cristiano
7.
7.
giga321
Hát....Még mindig várok egy jó játékot ps4-re. De hálaistennek nem sokáig. Pirate Warrior 3....SOON. Very soon.
6.
6.
Morzsi1
Ma rakott palacsinta volt a desszert az ebédhez.
5.
5.
Neo1989
Nem tom ki az a seggeszki de am én se tom kitenni teljes képernyőre.
3.
3.
DarkLord
#2: seggeszki ezt feldughatja a seggébe :) Ez nekem sem fog hiányozni valahogy nem jön be nekem se....
2.
2.
Megmondókapitány
#1: Vigyázz mert seggeszki vérszemet kap, hogy ez igenis a mostanában megjelenő legjobb játék amiből a pc-sek megint kimaradnak és csak azért mondod, h nem fog hiányozni mert irígy vagy, valamint ha kiadják pc-re akkor sem lesz az igazi pc-n, mert szarabb lesz, meg csak addig jönnek rá jó content pecsek ameddig only console, de ha nem is így lesz a pc-sek akkor sem játszhatnak olyan fantasztikus játékokkal mint uc, gow, geow, rdr stb...
Viccet félretéve még engem sem hat meg, ps4-en inkább kihagyom és a februári siker címek felé fordulok, majd talán pc-n 1 leárazás keretében....
1.
1.
N!ghtmare
Off: Nem tudom teljes méretűre rakni, nem értem miért szarakodtok ilyennel mikor fent van yt-on is. Nem, nem haltam bele míg kikerestem yt-n és lehet csak nálam szar a Chrome és nem rakja teljes méretűre de azért elvárható lenne, hogy a legnépszerűbb videós megosztóról linkeljétek a videót, nem véletlenül a legnépszerűbb.
ON
A játék egyáltalán nem győzött meg, nem lesznek álmatlan éjszakáim ha ebből kimaradok PC-n.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...