Free-to-play lesz a Drawn to Death

  • Írta: zoenn
  • 2015. február 11.
  • Hír
Link másolása
Az iskolai füzetrajzok vizuális stílusára hajazó multis arénajáték free-to-play modellben lát napvilágot. David Jaffe viszont megígérte, hogy a Drawn to Death nem pay-to-win lesz, azaz a győzelmet nem lehet pénzzel megvásárolni.

A decemberi PlayStation Experience-en mutatkozott be David Jaffe új játéka, amely egy tinédzser füzetének véres és brutális, kézzel rajzolt világában játszódik majd. A Drawn to Deathben arénákban harcolunk majd, s nem elég ész nélkül lövöldözni, a környezetet is alaposan ismernünk kell.


Ma kiderült, hogy a négyfős deathmatchekre koncentráló cím free-to-play modellben érkezik PlayStation 4-re, ám a játék atyja megnyugtatta a kétkedőket, hogy csak azért döntöttek az ingyenesség mellett, mert akkor több játékoshoz eljut a Drawn to Death. Pénzért nem jutunk majd tisztességtelen előnyhöz.

Jaffe legújabb agymenése ugyan teljes erőbedobással készül, pontos megjelenési dátum még nincs hozzá. A közeljövőben újabb látnivalók érkeznek.

9.
9.
br1Koo
#8: Rohadtul igaza van, én is megmondom ránézésre, hogy semmi újat, semmi egyedit nem hoz. Manapság meg annyi multi játék van, hogy ezek nélkül esély nincs labdába rúgni (úgy meg főleg nem, hogy elküldi a kedves fejlesztő a játékosokat a picsába).
8.
8.
predator90
#7: te már csak tudod, fogadok hogy ezt se próbálod ki soha
7.
7.
Dark_Temptation
látványra szerintem nagyon is jó ugyanis ilyet még nem nagyon láttunk... viszont a megvalósítás...... a szavatosságról ne is beszéljünk.... semmi potenciál nincs benne...az, hogy ebből a valamiből olyan játék lehessen, amit játszanak is a játékosok, olyan új feature-t kell mutasson ami még ez előtt nem volt.
6.
6.
simon 555
Na így már azért mindjárt más.
Ha megjelenik biztos letöltöm kipróbálni. Látványa nagyon bejövős.
5.
5.
Baksi
Ha majd megjelenik es a kutya sem fog vele jatszani,akkor majd David koma pislogni fog mint a kiszàntott vakond.
4.
4.
Cellator
Nem akarom elhinni, hogy ilyenre lenne egyáltalán igény?! Sosem szoktam lehurrogni semmilyen játékot, általában mindennek megvan a maga piaca, de erre? Teljesen röhejes grafika, Quake utánzatú játékmenet.
3.
3.
GAMEROD
Lehet hogy egyedi, de idegesítő ez a rajzos megvalósítás. A Neverending Nightmare is az volt.
2.
2.
1.
1.
br1Koo
Megb*szhatja, a kutya nemfog játszani vele, már csak a gyerekes marketing miatt sem.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...