Shadow Realms - erről maradtunk le

  • Írta: zoenn
  • 2015. március 17.
  • Hír
Link másolása
Névtelenségbe burkolózó fejlesztők jóvoltából számos részletre derült fény a BioWare törölt multis szerepjátékáról, a Shadow Realmsről. A modern világban játszódó alkotásban nyolc karakterosztály kapott volna helyet.

A Unseen64 belső forrásokra hivatkozva írja, hogy a nemrégiben törölt szerepjáték ugyan a modern világban játszódott volna, de a fantasy elemek sem hiányoztak belőle - igaz, ezt már a tavalyi GC-s bemutatóból is leszűrhettük.


A BioWare free-to-play gyermeke PC-re készült, de mikrotranzakciók keretében valódi pénzt is beleölhettünk volna, kizárólag kozmetikai elemekre. Valódi ruhamárkák virtuális változatai is szerepeltek a játékban. Karakterünk testreszabása során igazi szabadságunk lett volna, akár a transznemű hősöket is indíthattunk.

A Shadow Realmsben nyolc karakterosztály képviselte magát, mindegyik egyedi képességfával rendelkezett. Az emberek szabadon választhattak fegyvereket, de csak a mágia egy speciális formájára hagyatkozhattak. A BioWare egy időben single kampányt is tervezett, de rájött arra, hogy egy multira kihegyezett címben ez másodlagos, így lemondtak róla.

A játékot még az 4v1-re kihegyezett Evolve és más kooperatív címek bejelentése előtt leplezték volna le, de ez nem jött össze, s ilyen konkurencia mellett nem csoda, hogy feledésbe merült.

A hivatalos álláspont szerint a srácoknak több másik projekten is dolgozniuk kell, emiatt tették félre a címet, ám a szóbeszéd szerint a belső tesztelés során eléggé vegyes visszajelzéseket kapott a játék. Mindazonáltal a Shadow Realmset nem kell temetni, hiszen egy másik informátor szerint visszaküldték a tervezőasztalra, hogy majd 2017-ben, immár multiplatform és kampánymóddal felvértezett játékként térjen vissza - free-to-play modell nélkül, Origin-támogatással.

3.
3.
bema695
Egyedül a karakter készítő része tetszett meg. Megcsináltam volna Laverne Cox-ot, felöltöztettem volna arany öltönybe, arany tollas kalappal... én lettem volna a "The transgender-pimp of the year" :'D
2.
2.
zsocc-nrg
Nagyon helyes! Egészen addig voltam kíváncsi erre a játékra ameddig ki nem derült hogy szimpla pvp cucc az egész. Így viszont máris sokkal jobban hangzik hogy újratervezik és raknak bele egy (remélhetőleg) épkézláb kampányt. Csak legyen is belőle valami.
1.
1.
Cellator
Hát így a fenti video alapján nem baj ha visszaküldik újra a tervezőasztalra, elég fantáziátlannak tűnt így elsőre.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...