Deus Ex: Mankind Divided - további részletek

  • Írta: Shifty
  • 2015. április 16.
  • Érdekesség
Link másolása
Azok után, hogy múlt héten hivatalosan is bemutatkozott a Deus Ex: Mankind Divided, jó néhány információ látott napvilágot a Human Revolution folytatásáról. Most újabbak érkeztek, amelyekből további érdekességek derültek ki.

Jean-François Dugas, a Deus Ex: Human Revolution direktora a múlt héten bemutatott Deus Ex: Mankind Divided kapcsán nemrég készségesen válaszolt a rajongók kérdéseire, így a játék kapcsán újabb részletekre derült fény.


Először is biztossá vált, hogy visszatér a Give Me Deus Ex nehézségi szint, ami azonban nem teljesen olyan lesz, mint a BioShock: Infinite 1999 módja, de ettől még igencsak komoly kihívás elé állítja majd a rajongókat. Az is megerősítést nyert, hogy ha eléggé ügyesek vagyunk, akkor úgyis végigjátszható lesz a játék (igen, a boss-harcok is), hogy teljesen észrevétlenül teljesítjük a küldetéseket. A játék rendezője pedig nem tartja elképzelhetetlennek, hogy kapjon New Game Plus módot a Mankind Divided.

A Deus Ex: Mankind Divided még idén meg fog jelenni, PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra, oldalunkon pedig hamarosan olvasható lesz a minden eddig ismert részletre kiterjedő előzetesünk.

4.
4.
Azadojat
Evvel a címmel kapcsolatban nagyon bizakodó vagyok.. Nem kell ide hangos marketing, jelenjen meg szépen csendben és szóljon egy akkorát mint a Human Revolution.
3.
3.
Dízel
Hihetetlennek tartanám hogy ez még idén megjelenjen. Kevés infó, kép, video, marketing. Persze ennek igy kéne lennie, mint rég, de tudjunk mi lesz. csúszik tavaszra aztan meg őszre leghamarabb megkapjuk...
1.
1.
Jhonyy24
csak legyen hosszu mind az elodje es jo storival,akkor biztos vetel.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...