The Bard's Tale 4 - hamarosan indul a gyűjtés

  • Írta: Shifty
  • 2015. május 18.
  • Érdekesség
Link másolása
Közeledünk a The Bard's Tale-sorozat harmincadik évfordulójához, így az inXile Entertaiment és Brian Fargo a jeles jubileum napján indítja el a széria negyedik részének Kickstarter-kampányát.

Januárban jelentettük, hogy a Wasteland 2 és a Torment: Tides of Numenera párost is készítő inXile Entertainment egy újabb Kickstarter-kampány keretein belül próbálja majd meg összeszedni a The Bard's Tale 4 fejlesztéséhez szükséges pénzmagot. A csapat tájékoztatása szerint a gyűjtés június 2-án, vagyis a sorozat 30. évfordulóján veszi majd kezdetét.

A The Bard's Tale 4 az Interplay legendás kelta mitológiából táplálkozó trilógiájának folytatása lesz. A játékban visszatérnek a labirintusszerű dungeonök, a fejtörők, miközben a perspektíva belső nézetes lesz. A csapatnak sikerült megszereznie a franchise teljes jogát, így minden fontosabb elem visszatér majd, köztük a teleportáló zónákkal. A játékot az Unreal Engine 4 fogja meghajtani, a stúdió célja pedig az, hogy a Star Wars: Battlefrontnál is használt fotogrammetria segítségével magas felbontású képeket felhasználva digitalizáljanak tárgyakat és helyszíneket, így például biztosan ellátogatnak majd Skóciába, ahol komoly terepbejárást terveznek.

A bejelentés mellé érkezett egy promókép is, amivel a fent említett technológia képességeit szeretnék bemutatni.

 

1.
1.
ööööö. Ne szép legyen, JÓ! Például nekem pixeles kis szörnyek is megfelelnek ( persze csak ha elég cukik - mint mondjuk a madagascar pingvinjei :). Viccet félretéve: rossz előérzeteim támadnak az ilyen hírektől.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...