Új Warhammer 40k addon - most már hivatalos

  • Írta: fojesz
  • 2006. május 1.
  • Bejelentés
Link másolása
A THQ és a Relic ma közösen bejelentette - végre hivatalosan is - a második Warhammer 40000 kiegészítés készültét, mely a Dark Crusade alcímet viseli.
A THQ és a Relic ma közösen bejelentette - végre hivatalosan is - a második Warhammer 40000 kiegészítés készültét, mely a Dark Crusade alcímet viseli.



Bár már hírt adtunk a következő adalék munkálatairól, azonban biztos kézből csak most értesültünk a Dark Crusade létezéséről. A bejelentés sok új információt nem tartalmazott az újításokat illetően: megtudtuk, hogy az eddigi öt faj mellé két újabb társul a Tauk és a Necronok személyében. Természetesen a közkedvelt többjátékos mód is komolyabb frissítéseken esik majd át, így minden bizonnyal még gördülékenyebb multis játékmenetre számíthatunk a közeljövőben. Az önmagában nem futtatható kiegészítő megjelenéséről egyelőre nem tudni semmit.
3.
3.
mrc444
szerintem is jójáték csak minden faj jetpack-osa áá ahogy megy élég bén avannak hibák aki tud segíteni eggy jó hej kéne ahonnan pach vagy mód ingyen letölthetö leginkébb space marine-hez kellene aki segít ide irjon msn címem djpok111@hotmail.com elöre is kössz
2.
2.
Avium
az a baj ezzel a warhammerrel h meg 10 kiegeszitovel se lesz eleg jo (vagy komplex) egy warcrafthoz hasonlitva :P
1.
1.
Myko Alto
Navégre! Kell már ez nagyon nekünk, csak az a baj, hogy ezt Ekho mesterrel már évekkel ezelőtt szerettük volna. Jah és ami mégnagyobb baj, az az, hogy gondolom az eddigi elavult engine-re épül majd a game, ami már kevés lesz szerintem mostanság! :(
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...