XCOM 2 - üdv a bázison!

  • Írta: fojesz
  • 2015. augusztus 20.
  • Videó
Link másolása
Nagyon hosszú gameplay videót kapott az újgenerációs XCOM második felvonása, amely a játék Avenger nevet viselő mobilbázisát hivatott bemutatni. Járjuk körbe, és nézzük meg, mi mindent csinálhatunk itt!

Idén novemberben jelenik meg a PC-exkluzív XCOM 2, amihez most egy új, több mint 10 perces gameplay trailert kaptunk. A videó az Avengerről, az új játék bázisáról szól, itt kutathatunk, szabhatjuk testre a katonáinkat, fejleszthetjük a felszereléseinket és építgethetjük az ellenállásunkat.

15.
15.
Orrharapo
Egy körös stratégiai játéknál a grafikán szórakozni... Kb itt is annyira számít a grafika mint a Civilisation vagy a Heroes szériánál. Funkcionális, legyen egy fokkal szebb az ördögnél. De kb ennyi. Itt a taktika, a stratégia a lényeg.
Lehetne azon rágódni persze, hogy miért van butítva a játék a nagy elődhöz képest. Viszont a játékélmény még így is köröket ver mindenkire. Kíváncsi leszek a teljes sztorira. Anno hol buktuk el a háborút... Nekem mondjuk személy szerint az Aftermach is tetszett a maga idejében.
12.
12.
lamb
Nagyon várós. Az előzővel és a long-war moddal gyakorlatilag az elmúlt három évben rendszeresen játszom. Asszem, kb. 800 órát raktam bele - ami mondjuk már kissé túlzás, de ez van, tényleg nem lehet megunni.
11.
11.
zsocwargear
Ezért lehet, hogy még Windowst is hajlandó vagyok telepíteni az OS X mellé... Idén messze ez a legjobban várt cím. (Aztán jövőre úgyis kell egy normális vas az igásló Mac mellé, amin futni fog az új Doom)
9.
9.
godach
#8: Próba szerencse, a végére majdnem mi is közös nevezőre jutottunk. :D
8.
8.
Chrysh
#7: Sztem ne túráztasd magad, kezd nagyon seggeszki-pozitívnak tűnni a srác.
1.
1.
godach
Nemnézemmeg,Nemnézemmeg,Nemnézemmeg,Nemnézemmeg,Nemnézemmeg,Nemnézemmeg,Nemnézemmeg,Nemnézemmeg,Nemnézemmeg,Nemnézemmeg,Nemnézemmeg,Nemnézemmeg,Nemnézemmeg,Nemnézemmeg,Nemnézemmeg,Nemnézemmeg
Na jó, csak egy kicsit...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...