Friday the 13th: The Game - már a Kickstarteren

  • Írta: Shifty
  • 2015. október 14.
  • Érdekesség
Link másolása
Még az év elején jelentettük, hogy készül a multiplayer mókára kihegyezett Friday the 13th: The Game, ami a mai napon Kickstarterre költözött. Az aszimmetrikus akciózásban akár Jason Voorheest is irányíthatjuk majd.

Év elején mutatkozott be a Gun Media fejlesztésében készülő Friday the 13th: The Game, ami kifejezetten a multiplayer módra gyúr majd rá.

A játékban nem csak a filmbéli fiatalokat irányíthatjuk majd, de a népszerű slasher ikonikus maszkos alakjának, Jason Voorheesnek a bőrébe is belebújhatunk. A helyszín természetesen a Kristály-tónál található tábor lesz, a munkálatokban pedig az a Sean S. Cunningham is közreműködik, aki az első részt rendezte. 

Ami a játékmódokat illeti, azok között akad majd kompetitív és kooperatív lehetőség, illetve egy aszimmetrikus 7 vs. 1 játékmód is. Ez utóbbiban pont Jason elől kell majd menekülnünk, akár elbújva vagy összefogva.

A játék a tervek szerint PC, PS4 és Xbox One platformokra fog megjelenni

16.
16.
zsocc-nrg
Kickstarteren elhintették hogy lehetséges a single player kampány úgyhogy ha sikerül, én nagyon fogom várni :) A multi része sajnos hidegen hagy, amúgy is már tele a padlás a futószalagon készülő multis játékokból, sztori mód meg luxus...
15.
15.
#14: Tényleg bazze, össze vissza írok :D Sorry :D
14.
14.
McDuff
#12: sztem te összekevered a szezont a faszommal, mert ugyanazon a véleményen vagytok mind2en :D
a te embered Hole Carpenter.
12.
12.
#10 Latszik h nem ertetted mit irok, nem azt irtam, h a temabol milyen multis legyen hanem azt h szerintem SEMMILYEN, en inkabb single-t jatszanek, es azert lassuk be a horror jatekokban, a legtobben hanyan is vagyunk, Alone in the dark, silent hill, alien stb.
9.
9.
Futu-Retro
Hát én ezt csak úgy tudnám elképzelni, mint az Alien isolation-t: Bujkálni kellene a gyilkos elől és közben feladatokat megoldani és esetleg még házilag barkácsolni valami fegyvert, amivel időlegesen kivonhatjuk Jason-t a forgalomból, ha véletlenül ránk találna. Multiban ez nem működne.
8.
8.
Garfartix
Szerintem simán lehet jó játék, én nem szeretem, hogy minden multis játék cikkei alá jönnek a singleplayer-fanboyok, hogy miért nincs ebbe-abba sztorimód, miért kell multiplayer. Ha valaki resident evilezni szeretne, gudlákk, én szeretem az asszimetrikus multizást, ezt is várom.
7.
7.
Spectrum
#6: Agyvérzést is kapnék, ha a karakterem "nehezen irányíthatóvá" válna. Egy játékban szórakozni akarok, nem frusztrálódni. Sajnos az Evolve megmutatta, hogy nagyon veszélyes a 7 vs 1 kísérlet.

Az új Star Wars ezt úgy oldja meg a 7 vs 1 módban, hogy ha levadászták az 1-et, akkor valaki más lesz az 1... De ne felejtsük el, hogy a F13 sem a 7 vs 1-ről fog szólni, az csak egy módja lesz.
6.
6.
br1Koo
Hát szerintem megoldható, ha az áldozatokat belassítják valamilyen módon. Én valahogy úgy képzelném el, hogy Jasonnek lennének eszközei amivel beijeszti a karaktereket, amik azoktól nehezebben irányíthatóak lennének, lévén a para, meg a félelem. Lehetnének többfajta áldozatok, akik máshogy reagálnak a stressz szitura, de csak pár lenne kötélidegzetű, így viszont Jason-nek is óvatosabban kellene eljárnia.
5.
5.
Amúgy meg amikor láttam a hírt, húú, de bejött aztán a weboldalra mentem, wow, csodaszép meg de jóóó, aztán oldalt megláttam hogy a játékmenet: multiplayer ahol közösen kell menekülni csapatban összedolgozva, stb stb...aha..oké...kurva nagy ötlet...Evolve-on is kb 100-an játszanak...
2.
2.
Én is így vagyok vele, semmi értelme egy ilyen témát multiban megcsinálni, egy sima Resident Evil/Silent Hill szerű TPS jobban tetszene, vagy akár egy Until Dawn szerű filmes dolog, de multi? :(
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...