70 milliónál jár a Worms-sorozat

  • Írta: fojesz
  • 2015. december 5.
  • Biznisz
Link másolása
Hétfőn lesz húszéves a Worms-sorozat, amihez egy szép eladási, illetve letöltési számot is össze tudott hozni a kiadó-fejlesztőcsapat: eddig több mint 70 millió alkalommal vettünk vagy töltöttünk le Worms-játékot.

1995-ös rajta óta számos platformon és több különböző formátumban is tiszteletét tette a Worms-sorozat: teljes értékű számítógépes, illetve konzolos játékként és letölthető mobilos anyagként is találkozhattunk vele, és természetesen több részre is lecsaphattunk ingyen, mikor jótékony kedvében volt a Team 17.

A Worms-sorozatnak az elmúlt 20 évben több mint 70 millió vásárlásra és letöltésre futotta, ezt és magát a huszadik születésnapot leárazásokkal ünnepli majd hétfőn a csapat: az akciós játékokat az Xbox Store-ban, a PlayStation Store-ban, a Steamen és az App Store-ban találjátok meg. Nem mellesleg érdemes követni a srácok Twitter-csatornáját is, ahol folyamatosan érkeznek az ajándékkódok.

A Worms-széria azóta is bővül: a World Party nyáron kapott egy felújított változatot, augusztus vége óta érhető el a mobilos Worms 4, és a jövő elején érkezik a Worms: WMD PC-re és konzolokra.

8.
8.
#7: jó de kia tököm vette meg eredetiben , akkoriban is?
A fél falu játszott vele eredetiben meg 0, 3 százalék vette meg....
7.
7.
Mondjuk ahhoz kepest, hogy van vagy 15 resze es meg mikrosutore is kohoztak nem tul vaskos szerintem sem.
6.
6.
Yanez
#5: Nekem az Armageddon máig a kedvenc részem. Jó időszak volt az, az akkori kukacoskodásra.
5.
5.
shatterhand
Addig tetszett amig képbe voltam mi micsoda. Amikor mar tul sok lehetoseg volt mar zavart.
Az uccsó ami tetszett az Armageddon demója volt(pont azert mert minimális volt:)
2.
2.
brummi
Miért? A PC-s pl. Worms 2-vel mi bajod van, mikor ugyan olyan, mint az Amigás? A szép eladási szám, mondjuk többre saccoltam volna, de az is hozzátartozik, hogy ennek azért soxorosa a játékot kipróbálók száma..
1.
1.
winhate
Amiga -n nagyon jó volt.
Csakis ott :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...