XCOM 2 - már a megjelenés napján lesznek modok

Link másolása
Két hét múlva jelenik meg az XCOM 2, a Firaxis pedig most felfedte, hogy már a megjelenés napján lesznek modok. Ez annak köszönhető, hogy a fejlesztők szorosan együttműködtek a modok készítőivel.

Február 5-én jelenik meg az XCOM 2, és nagy meglepetésre a fejlesztőcsapat elárulta, hogy már aznap elérhető lesz pár mod a játékhoz. A Firaxis összedolgozott a három tagból álló Long War Studiosszal, aminek a Long War nevű modot köszönhetjük az előző játékokhoz. Azt nem árulták el, hogy a csapat ezúttal mivel készült, viszont több mod is elérhető lesz már a megjelenés napján. A Firaxis azt is hozzátette, hogy ezúttal sokkal több eszközt adnak majd a modkészítők kezébe, hogy könnyeben dolgozhassanak.

A Long War mod egy elég összetett kiegészítő volt az XCOM: Enemy Unknownhoz és az Enemy Withinhez. A kiegészítő egyfajta közösségi javítás volt, mely rengeteg hibát orvosolt, hozzáadott új kasztokat és küldetéseket a játékhoz, sőt még komplett szinkront is kapott. A modot még az alapjátékot készítő Firaxis is dicsérte. 

3.
3.
lamb
A long war tényleg jó mod, de az a szinkron rettenetes, ki kellett kapcsolnom a katonák hangját, annyira fájdalmas volt hallgatni az újakat.
2.
2.
Perseus84
Igen. Nagyon varos. Vegre pc exkluziv resz.
1.
1.
ÁtlagosEmber
Na az ilyen híreket öröm olvasni!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...