Idén új VR-szemüveggel készül a Google?

  • Írta: zoenn
  • 2016. február 8.
  • Pletyka
Link másolása
Lapértesülések szerint a Google idén a Cardboardnál komolyabb VR-headsetet dob piacra, amely jobb lencsékkel, szenzorokkal és tartósabb műanyag borítással rendelkezik. Aki többre vágyik a Samsung Gear VR-nál, az most figyeljen!

The Financial Times úgy tudja, hogy a Google még idén piacra dobja legújabb VR-headsetjét, amely nem csupán a legolcsóbb Cardboardnál tud többet (annál nem nehéz), hanem még a Samsung Gear VR-nál is. A lap forrásai szerint a kütyü jobb lencsékkel, szenzorokkal és tartósabb műanyag burkolattal lesz ellátva.

A cégóriás az egyelőre még név nélküli szemüveg premierjével egy időben a meglévő Android VR-technológiát is továbbfejleszti. Hasonlóan a Cardboardhoz és a Gear VR-hoz, az új headsethez is szükségünk lesz egy becsúsztatható okostelefonra, ami a VR-tartalom feldolgozásáért és megjelenítéséért felel.

A legszebb az egészben, hogy a Google új headsetje nagy eséllyel sokkal több készüléket támogat majd, mint a koreai gyártó és az Oculus közös terméke, amely csak bizonyos Samsung Galaxy-modellekkel kompatibilis.

A Google egyelőre nem kommentálta a szóbeszédeket.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...