Jay és Néma Bob-játékra gyűjtenek

  • Írta: zoenn
  • 2016. február 24.
  • Bejelentés
Link másolása
Ha rajongója vagy a Kevin Smith-féle Jay és Néma Bob-filmeknek, akkor biztos örülni fogsz az Interabang Entertainment új oldalnézetes brawlerjének, melynek ez a két hibbant karakter lesz a főszereplője. Persze, ha összejön rá a pénz.

Ha egy vérbeli oldalnézetes brawlerben is szívesen irányítanád a két hibbant drogdílert, akkor támogasd te is a Jay and Silent Bob: Chronic Blunt Punch Fig-kampányát. Az Interabang Entertainment még a filmek atyját, Kevin Smith-t is megnyerte a projekthez, a srácok 400 ezer dollárt kérnek az elkészítéséhez.

A játékban természetesen Jayt és Néma Bobot irányítjuk, akár kooperatív módban is. Amellett, hogy a fiúk ütnek és rúgnak, harc közben még dumálhatnak is az ellenséggel, vicces mondatokat szúrhatnak oda nekik.

A történet szerint a két haver egy bevásárlóközpontba látogat el, hogy megtudják, hova tűntek el az ügyfeleik. Brutálisan jó párbeszédek, folyamatosan jelenlévő humor és karikatúraszerű, rajzolt grafika jellemzi a Jay and Silent Bob: Chronic Blunt Punchot.

Ha minden klappol, az anyag PC-re, Xbox One-ra és PS4-re jelenhet meg valamikor a jövőben.

4.
4.
markoci555
Bírom a filmet de ez nem érdekel, és a 400ezret is soknak érzem.
3.
3.
pucu9011
400 ezer zsíros zsebbélelő zseton...
2.
2.
Seggeszkexkluzív
Chuck Norris és Buds Pencer játék legyen már kész.
1.
1.
BrockSamson
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...