Black Ops 3 - a hétvégén ingyenes a multi PC-n

  • Írta: zoenn
  • 2016. február 26.
  • Akció
Link másolása
Ha szeretnéd kipróbálni a Call of Duty: Black Ops 3 többjátékos részét, akkor most ezt extra költség nélkül teheted meg a Steamen. Az akció a hétvégén él, ráadásul most mindenkinek dupla XP jár.

Egészen hétfőig ingyen játszhatunk a Call of Duty: Black Ops 3 (teszt) többjátékos módjával a Steamen. A multis komponens február közepe óta egyébként külön is megvásárolható Multiplayer Starter Pack néven, ráadásul a 14,99 dolláros ár egészen baráti érte.

A kampánnyal, a zombimóddal és minden földi jóval felvértezett teljes csomag 39,59 dollárba fáj a hétvégén.

A rajongóknak már csak azért is érdemes ellátogatni az online csatatérre, mert hétfőig dupla XP jár minden megmozdulásunkért, ez az ajánlat ráadásul az összes platformra érvényes.

A The Awakening DLC március 3-án landol PC-n és Xbox One-on.

13.
13.
Jery
En mar lassan hitemet vesztettem multiplayer ugyben! Annyi a csalo, h az valami hihetetlen. A Steam is csak a penzt veszi el de nem add vagy csinal barmit is ezugyben szoval inkabb maradok a single player-nel.
12.
12.
Necreon
Felraktam.
Ez még mindig ugyanaz a CoD2/4/BO2 óta, csak egyre gagyibb, és egyre rosszabbul fut.
Letöröltem.
Sajnálom winyó, többé nem kell elszenvedned ezt...
Sajnálom sávszélesség, többé nem foglak le ezzel...
11.
11.
Gamer70
#6: Az ABC....hibakódnál a vírusirtó blokkolja a játékot!!!!Próbáld meg ideiglenesen kikapcsolni a vírusirtót!!!Nekem bejött anno!
10.
10.
Caleon
#9: Indítsd újra a gépet meg a routert, hátha...
9.
9.
Caleon
#8: Nem tudom, én PS4-en tolom és ott csak akkor van gondom, ha maga a psn van lent. Sajnos nem tudom, más platformokon mi a helyzet a BO3 körül. :-(
8.
8.
dcba
#7: Nem talaltam sehol semmit sem arrol, h gond lenne, de a netemmel sincs gond, mert minden mas megy, probaltam mas jatekot is online es semmi gond nincs, kiveve ezt. A youtube-on lattam, h masnak is van gondja ugyanezzel a hibaval, de pl egy ismerosom steam-en lazan jatszik. Szimplan szar a jatek?
7.
7.
Caleon
#6: Nézz fel a hivatalos oldalra, hogy ott is írják-e, hogy maintenance van. Keress rá a neten a hibakódra és szűrj rá az utolsó órára. Ha másoknál is kijött, akkor valami nagyobb karbantartás van. Hogy a neteddel van-e valami, azt gondolom le tudod tesztelni akár más játékokkal is.
6.
6.
dcba
Nektek megy? Nekem nem akar kapcsolodni. Allandoan azt irja, h a szerverek karbantartas alatt vannak, vagy a netemmel van vmi es kapok egy A F D vagy milyen hiba kodot es a fomenuben offline-nak vagyok irva es a menu sarkaban meg 50.0.0.0 verzio szamal vagyok. Ezzel mit lehet csinalni?
5.
5.
Falcon
A legroszabb cod a world at war óta a sok agykárosult meg nyomja
4.
4.
pjoco
Aki nem akar lemaradni az olcsó valamint ingyenes játékokról azok csatlakozzanak a facebook csoportunkba. Olcsó játékok egyvelege a neve. Tegnap például 10.000 darab Primal Carnage kulcsokat osztottak meg az Alienware oldalán. Azok a hírek ide nem fognak soha időben kijutni, de nálunk nem maradtok le róla soha.
3.
3.
gomba56
#2: Tegnap óta lehet, de a könyvtáradban nem mutatja. Keresd meg a Store-ban és ott le tudod tölteni :)
2.
2.
Mikortól lehet tölteni mert még nem mutatja.
1.
1.
Caleon
Dupla XP hétvége? Na, akkor ugrom még egy prestige-szintet a hétvégén. Most fogok bejutni a 6.-ba.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...