Grand Theft Auto IV - Újabb hamis screenshot!

  • Írta: fojesz
  • 2006. június 23.
  • Érdekesség
Link másolása
A napokban újfent tréfás rajongók áldozatául esett az, aki bedőlt az egyes fórumokon keringő - bár valódinak tűnő - állítólagos Grand Theft Auto IV screenshotnak.
A napokban újfent tréfás rajongók áldozatául esett az, aki bedőlt az egyes fórumokon keringő - bár valódinak tűnő - állítólagos Grand Theft Auto IV screenshotnak.



Maga a Rockstar cáfolta a kép eredeti mivoltát, melyet állítólag egy ex-munkatársuk bocsátott a tüzes rajongók rendelkezésére. Valljuk be: az elképzelés nem rossz - a sarkon kutya végzi dolgát, a radar is háromdimenzióban villódzik, továbbá főhősnőnk is szemrevaló. Mindenesetre a PS3-ra és Xbox 360-ra jövő októberben megjelenő játék nem ilyen lesz - mondja a Rockstar a sorozat új darabjáról, mely a Table Tennis motorját, a RAGE elnevezésű engine-t fogja majd használni.
14.
14.
ldavid
13.
13.
wasaby44
nekem megvan ez a mod!!! XDDDD

patch a grafhoz és a hudok, radar kinézeteihez!!!

Vice City mod!!!
12.
12.
Alhun
Nem értek veled egyet Vice City fan zoly, épp az a baj, hogy VC-s grafikája van! Mostanába a nagy észlények már pont azért szídják a gétéákat, mert már elavúlt a grafikájuk! Ha most kiadna a Rockstar egy ilyen grafikájú játékot, akkor lesüllyedne a Driver - Paranel Lines alá, és ezt nem engedhetik meg maguknak! Különben is, a GTA 3 a legjobb:P
11.
11.
pappi
Ennek az egésznek az a baja, hogy: nem a kutya hanem a csaj eddig mindig férfi ne má hogy most egy picsával lennénk na meg a buzogány,... és a grafika meg kicsit eléggé vice city-s.
9.
9.
Maarcy
buzogány a csajnál??DX-ez duurva :D

8.
8.
TOM X
Avium: Vegyél egy konzolt! Sokkal olcsóbb mint egy PC!
7.
7.
Alhun
Azért lehet ebben a képben valamennyi igazság. Lehet, hogy nem értek a játékkészítéshez, de ha belefognék egy ilyen nagy munkába (mint a gta) teljesen vadonatúj motorral, azért készítenék egy kis "hasonmást" és ezen a fő hibákat meg tudnám nézni, az apró hibákat meg majd csak az új motoron venném észre.
6.
6.
Avium
eh kicsit kezd elegem lenni abbol h lassan minden kijovo jatekhoz uj gepet kell majd venni...
5.
5.
Halfer
Table Tennis motorját használja? Az durva! Megint kapunk egy ram és vga éhes monstrumot! De ma már csak ez van.
4.
4.
General Thomas
a térkép vayg radar 100% hogy nem iylen lesz mivel ezen szerintem alig lehet kiigazodni, az eddigi részekbe nez életmentő tudott lenni :)

3.
3.
fojesz
Szerintem egyébként ügyesen ki van ez találva. Én is csinálok majd egyet a nyáron, valami bejelentetlen projekthez. :)
2.
2.
TOM X
Végülis nem olyan rossz a játék ha ilyen lenne csak a grafikája pocsék! :-) Hála az égnek hogy nem ilyen lesz+
1.
1.
Chocho
Ezen látszik, hogy Renderware... A RAGE nem ilyen lesz. :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...