Speed Elixir - kétszázzal sodródunk a kanyarban

  • Írta: fojesz
  • 2016. május 9.
  • Videó
Link másolása
A Speed Elixir című autóverseny még március végén mutatkozott be, és bár a fejlesztői szerint a szimulátorrajongók is megtalálják majd a számításukat benne, ennek a most megjelent videó némileg ellentmond.

A Speed Elixirt olyan játékok ihlették, mint a Need for Speed: Hot Pursuit vagy a Need for Speed: Rivals, ennek ellenére azok számára is tartogat meglepetéseket állítólag, akik az autóversenyben a kihívást és a valódi szimulációt keresik. Akárhogy is, az alábbi gameplay videó nem nekik szól, itt Arcade és Easy Drifting Mode beállítások mellett fut a játék.

A Speed Elixir egyébként várhatóan decemberre készül el, és ugyan már a konzolos változatok is tervben vannak, egyelőre kizárólag PC-n számíthatunk a megjelenésére. A nyitott világú autóversenyt az Electro Phantom Games saját motorja hajtja, amely az Alpha Beast fantázianevet viseli.

11.
11.
logic5
Ez egy vicc, akárhogy véditek :D
10.
10.
HGabe
Gamerod-nak teljesen igaza van.
Lehet villantani a NFS-eket, amiknek olyan név jutott, amire az emberek felnéznek, viszont a megjelenés után inkább a negatív kritikák vannak többségben, ami nem is igazán véletlen.
Tudom, hülye vagyok, de a mai napig szívesebben veszem elő az "ocsmány", öreg játékokat, mint ezeket a mai látvány-orgiákat, mert a nagy részük tényleg csak ránézésre ad valamit -néha-, aztán, a játékmenet/játékélmény tekintetében majdnem a nullával egyenlő.

Az, hogy kinek, mia fontosabb, az ízlés dolga. Ha valakinek az fontos, hogy kapjon egy eszméletlen szép grafikát, de megkérdőjelezhető tartalmat/élményt, akkor oké, keressen olyat, ami neki megfelel, -fog találni, ha akar-, viszont attól, hogy esetleg ez a leendő játék látványban elmarad a mai "átlagtól", még nem jelenti, hogy szar.
Csak olyan trendi ezt a szót leírni, ha valamit jellemezni akarnak a (nem feltétlen fizikai értelemben) kiskorúak.
7.
7.
dzsiádzsó
Inkább mobilra kellett volna, ott még lenne értelme, amúgy időpazarlás ilyet fejleszteni pc-n :D nem a játék, a fejlesztők az igazi amatőrök, ha ebben hisznek!
6.
6.
GAMEROD
Annyira amatőrök az itt kommentelők. Ez nem egy AAA kategóriás cím, hanem kezdő programozók szárnypróbálgatásai, sokan a seggüket földhöz vernék ha fele ilyet tudnának csinálni. Nekem már unalmas az überbrutál grafika, néha jó ilyen arcade játékokkal is játszani, rajzfilmszerű grafikával és nagy sebességgel - nem hiszem hogy látványban javulni fog, mivel alacsony költségvetésű játékoktól már ez is elég jó. Ennek is megvan a piaca ha reális áron adják.
5.
5.
Chrysh
#3: Az első 30 másodpercet előtte értelmezni kéne mielőtt leszarozod!

Ugyanis azt mondja, hogy ez még csak egy Pre-Alpha felvétel, ami a vezetést hivatott bemutatni, másrészről meg, ha nem olyan Forza szimulátorosnak tűnik a vezetési az azért van, mert egyénileg állíthatod a stílust full arcade-tól egészen a szimulátorokig.

Ha ezt tényleg meg tudják csinálni, akkor még az is lehet, hogykíváncsi leszek rá

4.
4.
Codehook1337
Hat ez nagyon gagyi...
3.
3.
XuChi
#2: Hátha Te ilyen vacakkal akarsz játszani....

Én inkáb a Forza Horizon 3-at várom. Az legalább minőségi darab, nem úgy mint ez a hulladék :)
2.
2.
crytek
Jó lesz ez várjuk! Végre nem csak a szaros nfs meg a colinok ömlenek pc-re.
1.
1.
XuChi
Ezt a szutykot inkább telefonra kellene kiadni! Ronda is és vacak is!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...