Brit toplista: meglepően jól nyitott az új Homefront

  • Írta: Shifty
  • 2016. május 23.
  • Toplista
Link másolása
Bár az újonnan érkezettek közül egyik játék se tudta megfosztani az első két helytől az Uncharted 4-et és a Doomot, azért a Homefront: The Revolution így is meglepően jól nyitott.

Az egy héttel ezelőtti végeredményhez képest az első két helyen nem történt változás, és bár az Uncharted 4 és a Doom eladásai is visszaestek, a május két legjobban várt játéka így is könnyedén megőrizte korábbi pozícióját.

Az újonnan érkezők közül a förtelmes bétateszttel bemutatkozó Homefront: The Revolution nyitott a legjobban. A Dambuster Studios shootere ugyanis az előkelő harmadik helyen kezdett, míg a Fire Emblem Fates Birthright és a Valkyria Chronicles Remastered az ötödik és hatodik helyet csípte meg.

A Battleborn viszont tovább folytatja mélyrepülését, és ahogy várható volt, sajnos elég gyorsan veszíti el rajongóit. Az egy héttel ezelőtt még tizenkettedik MOBA-shooter most már csak a huszonhetedik helyen zárt.

1. Uncharted 4: A Thief's End
2. Doom
3. Homefront: The Revolution
4. Call of Duty: Black Ops III
5. Fire Emblem Fates: Birthright
6. Valkyria Chronicles Remastered
7. Tom Clancy's The Division
8. Grand Theft Auto V
9. LEGO Marvel Avengers
10. FIFA 16
11. Fire Emblem Fates: Conquest
12. Ratchet & Clank
13. Star Wars: Battlefront
14. Fallout 4
15. Halo 5: Guardians
16. Forza Motorsport 6
17. EA SPORTS UFC 2
18. Minecraft: Xbox Edition
19. Dark Souls III
20. UEFA EURO 2016 Pro Evolution Soccer

24.
24.
Chrysh
#23: Én egyet kell, hogy értsek veled bár nem hibásan kellene kiadni vmit utólag patchelve, attól még más nagyobb játéknak is megvan a saját hibái, de az ilyen kevésbé ismert játékoknál mintha nem ismernénk kegyelmet a véleményezésnél.
23.
23.
Jó mindegy lesz*rom amúgy, nem védeni akarom a játékot, csak tipikus, hogy valami más, esetleg új jön, egyből szarfoshúgy...destiny mekkora lehúzás aztán az az isten volt,meg most division ugyanez, lootoljon az ember kabátot érted meg fegyver optikát!! váááóóóóó mekkora király :-D Történet? Semmi, minek az...na mindegy, azért jó hogy utálják a homefront-ot mert olcsóbb lesz hamar :)
22.
22.
#21: Nem is játszol FPS-t kb...biztos végvitted az összes sztorivezérelt, isten grafikás 60 fps-es DLC-mentes cuccot...
21.
21.
Ooorky
#19: Egy probléma van:
Origin-es játékot eleve nem veszek, fps-t meg ritkán (CS:GO volt az utolsó, kemény 5$-ért), szóval ha nem "sírtam" az azért volt mert olyan szinten lesz**tam mindkettőt.
Nem értem ezt a CoD-os baromságot se, profilomon ott a steam account-om linkje, akkor legalább olyan játékot köpködj amivel játszok.
19.
19.
#17: Az a szánalom, hogy egy Battlefront 60 dolláros season pass-nál nem sírtál, pedig ott még single sem volt, vagy hogy a túlhype-olt Division-ben mégsem akkora lett a térkép, mint mondták. De amint jön egy kevésbé hype-olt cucc, aminek vannak gondjai megjelenéskor (de kizárt hogy nem javítható egyszerűen) az egyből szarfoshulladék...de semmi baj, ezért mondtam hogy codozzál vidáman, az 60 fps alapból...
17.
17.
Ooorky
#16: Szánalom ha elvárom, hogy a megjelenő termék teljes értékű legyen?
Nem pedig hónapokkal később kezdjék el összefércelni, hogy megvegyék az emberek a túlárazott DLC-ket?
16.
16.
#1: Patch el javitjak aztan ennyi, de te vegyed a 60 fps-es huszadik ugyanolyan cododat. Szanalom egyesek mit ossze sirnak ha nem egy cod fps jon, minek nektek jatek codon kivul???
15.
15.
Ooorky
#5: Nagyon röviden:
Gearbox játék. Azt hitték ezt is elviszi a hype a hátán, mint a Boredlands szériát.
13.
13.
Beniciodeltoro
Jót röhögök a gameplayeken, saját maga paródiája, PS one-ra fasza lenne :)))
9.
9.
mnmn1
Hát én speciális nem is tudtam hogy kijött, de egyáltalán nem izgat. Egyenlőre még a witcher 3 megy Pc-n ratchet and clank meg ps-n. Tervben van még az uncharted 3 is valamikor.
5.
5.
SwordFish
Battleborn-nal mi a baj? Miért fogynak a játékosok? Valaki világosítson fel pls :)
4.
4.
Ooorky
#2: Brit toplista...

Nem olyan friss, de itt pl. jó pár ország bolti eladásai láthatóak:
http://www.vgchartz.com/weekly/
3.
3.
Stranger
#2: Nem lett elég jó a Doom, megoszlanak a vélemények róla.
2.
2.
Yanez
Mar 2-ik hete vezet egy exclusive cim. Hihetetlen, de nem meglepo. Biztos voltam benne, hogy eladasokban lesopori a Doom az UC4-et, kulonosen tobb, mint egy teljes het utan. Fura, hogy ennyire gyengen fogy a Doom, bar a 2-ik helyen lenni ket hete az sem semmi!
1.
1.
crytek
Homefrontból steam-en már majdnem eladtak 30 ezer db-ot = SZÁNALOM!
De láthatóan konzolra veszik az emberek. Ott van igény a 20 fps-re!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...