Próbáld ki a hétvégén a Rainbow Six: Siege-et!

  • Írta: zoenn
  • 2016. július 28.
  • Letöltés
Link másolása
Ma este héttől egészen vasárnap estig kötöttségek nélkül nyüstölhetitek a Rainbow Six: Siege-et, és ahogy lenni szokott, ha megtetszik, kedvezményes áron vásárolhatjátok meg az alapjátékot. Remek ráhangolódás az új DLC előtt.

Ezen a hétvégén a PC-s és Xbox One-os játékosok ingyen kipróbálhatják a Rainbow Six: Siege-et, az ajánlat már ma este 7-től él, és egészen augusztus 1-ig tart majd. Ráadásul a Gold és a sztenderd kiadás most féláron vásárolható meg - kell ennél jobb ajánlat?

Számítógépeken természetesen szükség van egy Uplay-fiókra, amibe ha belépsz, csak a "Free Weekend" bannerra kell kattintanod a letöltéshez. Xbox One-on mindenképp Gold-előfizetés szükséges hozzá, ami nem véletlen, tekintve, hogy egy multis shooterről van szó.

A héten el voltak kényeztetve a Rainbow Six: Siege-rajongók. Bejelentették az új DLC-t, a brazil operátorokkal operáló Operation Skull Raint, ami augusztus 2-án debütál majd. Ebbe most a lenti videó segítségével bele is nézhetünk - köszi, lacika4817!


15.
15.
s4jtqkac
#14: Szerintem az túlzottan megkönnyítené a támadók életét. Elég ha csak idölegesen bekábulnak mondjuk.
14.
14.
Inferno
Mondjuk én nagyon remélem h az új ATK karakter amit kilö az vmi mérges gáz mert az.vmi nagyon jól jönne például sarokbabújt camperek ellen ;)
4.
4.
Ki is próbálom végre, köszi az információt.
3.
3.
Inferno
#1: Na ez elég jól hangzik :)
2.
2.
TheNuke
Nem megy a játék? Ez már a második nyílt hétvége. Amiről én tudok. :)
1.
1.
lacika4817
Van egy beépitett ember az ubisoftnál aki redditen oszt me minden rainbow six siege-és hírt és a jelen álás szerint a Japán attacker operátor hackelni fog tudni(Kapkan csapdát,Jager ADS-t,Valkrie kamerát,Mute Jammert......)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...