HWSW: Behúzza az Amazon a Twitch-felhasználókat

  • Írta: fojesz
  • 2016. október 4.
  • Bejelentés
Link másolása
Elindult a Twitch Prime szolgáltatás, amely az Amazon prémium részeként érhető el az "amazonos országokban", emellett az oldalra már feltölteni is lehet a videókat, ami hadüzenet a YouTube Gaminggel szemben.

Bejelentette a Twitch újdonságait Emmett Shear vezérigazgató a minden évben megrendezett TwitchCon idei eseményén. A legnagyobb dobás a Twitch Prime elindítása, amely várható volt a játékos videóközvetítő oldal 2014-es amazonos felvásárlása óta, és támpontot ad ahhoz, hogyan vonzaná be az Amazon a játékosokat a nagyobb felhasználói bázis és a profit érdekében.

A szolgáltatások hasonlóak a Twitch Turbo előfizetéshez, ezért az Amazon Prime tagországaiban nem lesz többé elérhető a Turbo verzió, viszont a többi ország videósainak megmarad ez a lehetőség. Több előnyben is fognak részesülni a Twitch Prime előfizetői, köztük a reklámmentesség, havonta egy ingyenes csatornafeliratkozás, kedvezmények az újonnan megjelenő játékokra, és minden hónapban ajándékok, például új textúrák és karakterek.

Emellett már nem csak közvetíteni lehet a jövőben, hanem megérkezett a videófeltöltés lehetősége a Twitch-re, amely egyértelmű válasz a YouTube Gaming platformmal folytatott konkurenciaharcra. Jelenleg a két platform között megoszlik a tartalomgyártók figyelme, a Twitch az élő adásban, a YouTube a Let's Play-videókban erős. A YouTube ugyan belépett az élő közvetítés piacára, az jelenleg egyértelműen a Twitch birodalmának számít.

Még nincs vége, a HWSW cikkében részletesebben is olvashatsz az újdonságokról!

4.
4.
markoci555
Engem is behúzott, Tyrande miatt :D töröltem is azonnal az ingyenes cucc meghosszabbítását, bár gondolkodom hogy kihasználom az ingyen szállítást valamire.
Rendesen trükközni kellett, hogy elhitessem a rendszerrel, a Blizzard helyén élek :)
1.
1.
ilovenancythompson
a let"s play videók alatt többnyire a gameplay videókat kell érteni?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...