PS4 Pro-támogatást kap a Resogun

Link másolása
A PlayStation 4 egyik legjobb nyitócíme volt a Resogun, melyhez hamarosan megérkezik az PS4 Pro-támogatás is. 4K-s felbontást és HDR-támogatást ígérnek a fejlesztők.

Igazi meglepetés cím volt a Resogun a maga idejében, és az egyik legjobb PlayStation 4-es nyitócímként vonult be a történelembe. A játék ráadásul technikailag is nagyon rendben volt, hiszen natív 1080p-s felbontásban futott 60 fps mellett.

A játékhoz hamarosan megérkezik a PlayStation 4 Pro-támogatás is, igaz, a fejlesztők pontos dátumot még nem árultak el. Ígéreteik szerint a cím támogatni fogja a HDR-t, valamint 4K-s felbontásban fog futni. Azt nem tudni, hogy felskálázva vagy natívan éri el az Ultra HD-t, de reméljük, az utóbbi módban élvezhetjük a lövöldözést.

11.
11.
zozo76hun
Na, 2006-ban mikor megvettem az XBOX 360-at (az elsot, azota meg meg 2-t), a DEAD RISING volt a nagy kedvenc. Anno aztan eladtam, es mai napig zavart, tetszett anno (de csak az elso resz, a masodik es harmadik mar nem), hat mar nem birtam ki, megvettem a REMASTERED-et, XBOX ONE-ra. Hat, ugyanaz a jatek, meg itt-ott felhuztak a texturakat (ezt is csak a youtube osszehasonlito videoibol lattam, amugy eszre sem venni), de mar az erzes nem ugyanaz...

szoval oke hogy fut az uj generacion, meg biztos hogy jobb pl a resogun PRO-n, pro tamogattassal, de inkabb ne eroltetnek ezt a remaster maniat. ha ugy nezzuk a pro tamogatas is egyfajta remaster-nek lehet felfogni, hiszem az eredeti jatektol kicsit szebb meg mittudomen, mondjuk ez ingyen van ez teny. de ezt az energiat inkabb valami jobb jatek-otletbe vagy mittudomen mibe kellene fektetni.
10.
10.
zozo76hun
#5: latom nagyon orientalodsz bizonyos testreszekre. :(

Yanez! ne idegesits mar! :)))
9.
9.
zozo76hun
#7: na hat ezt mondom en is.
8.
8.
Binder
Hát most majd kjönnek a Re-ReMasteredek...xD
7.
7.
NECROSMOKE
Sztm. ez a PRO tamogatas egy NAGY hulyeseg. Ehelyett uj jatekokon kene torjek a fejuket. Az elmult evekben csak HD remastered, PS3 Remasterd on PS4. Ugyanaz csak nagyobb FPS-ben fut.
6.
6.
Hunszi
Ez egy nagyon jó játék, főleg coop-ban, de teljesen felesleges a PRO támogatás...nem olyan cím, ami irdatlan nagyot nyerne belőle.
5.
5.
Yanez
#4: Milyen videójátékokkal játszott eddig a farkad?
4.
4.
zozo76hun
#2: na most gondolj bele hogyha a farkam nem jatszana vele, akkor en plane nem... :)
3.
3.
Binder
Én imádom, megjelenés óta, napi szinten megy. Pont az a jó benne hogy akár 5 percre, akár egy egész estére indítod el, nagyon bele lehet merülni. Egyszerűen imádom. :)
2.
2.
Yanez
#1: Bár a farkad nem játszana ezzel, rengeteg ember mégis játszik. Amúgy engem sem érdekel annyira, hogy pénzt adjak érte.
1.
1.
zozo76hun
jesszus, na ennek aztan kellett tenyleg. amugy nem rossz kis lovolde. ugy kb 5 percig. :)

nem voltak az ilyen oldalnezetes lovoldek amugy rosszak. Commodore 64-en, ugy 30 evvel ezelott... de most a faszom sem jatszana mar ilyenekkel. :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...