Sea of Solitude - önmagunk felfedezésére indulunk

  • Írta: zoenn
  • 2016. december 9.
  • Bejelentés
Link másolása
A Fe után az EA egy újabb indie projektet karolt fel. A Sea of Solitude lesz a második EA Originals-cím, melyben önmagunk megismerésére indulunk, miközben egy vízzel elárasztott várost fedezünk fel.

Az EA egy újabb indie alkotást karolt fel: a német Jo-Mei Games Sea of Solitude című játékát, amely az EA Originals-program második címe lesz.

A történet-vezérelt kalandjátékban önmagunk megismerésére törekszünk, hősnőnk, Kay arra kíváncsi, hogy idővel miért lesz belőle szörnyeteg. A Sea of Solitude-ban egy vízzel elárasztott világot fedezhetünk fel, nem kevés érzelmi töltettel. Patrick Söderlund, az EA fejese szerint "a játék a szépség és a nyerseség kombinációja, amit semmilyen más címhez nem hasonlíthatunk".

A Sea of Solitude egy személyes és művészi alkotás, amely a saját érzéseink mélyére ás le. Félelem, vágy, harag - mind-mind olyan téma, ami jelen lesz a játékban.

A megjelenési dátum és a platformlista még nem ismert.

3.
3.
crytek
#2: Egyelőre nem tudom ,hogyan sikerült itt a gamekapocson ez az összvonás de mindent feltúrva a neten a kettő teljesen más két különböző csapattól....valaki epic fail benézett valamit.
2.
2.
KopyAti
Na most ez akkor a Fe, vagy nem?
1.
1.
zsocc-nrg
A Fe még mindig készül és a Zoink Games fejleszti. Ez egy teljesen más játék. És ez is várós természetesen.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...