Injustice 2 - íme, a hivatalos dátum

  • Írta: zoenn
  • 2017. január 7.
  • Megjelenés
Link másolása
A hét eleji szivárgás után a NetherRealm csapat tiszta vizet öntött a pohárba, és a Twitteren elárulta, hogy mikor jelenik meg a DC-szuperhősöket szerepeltető bunyós cím. Az biztos, hogy nem márciusban.

A NetherRealm Studios fejese, Ed Boon a saját Twitter-csatornáján szellőztette meg, hogy az Injustice 2 egészen pontosan május 16-án landol Xbox One-on és PlayStation 4-en. Nem voltak igazak a hét elején felröppent szóbeszédek, melyek egy márciusi premiert sugalltak - a direktor már akkor cáfolta a híreket.

Boon tehát elébe ment a dolgoknak, megelőzve a további spekulációkat. A lényeg az, hogy még tavasszal összecsapnak a DC-univerzum szuperhősei és főgonoszai.

A játékról augusztus óta nem hallottunk. A Gamescomon erősítették meg a srácok, hogy Harley Quinn és Deadshot is csatlakozik a népes kompániához.

8.
8.
dcba
#7: Qloc a banda neve es valoban peldaerteku ahogy rendbe lett teve az MKX. Nekem megjeleneskor meg a 40 fps sem volt meg mindig kozepes grafikan, ma mar ultran jatszom minden maxon es a 60 rol le sem jon a szamlalo.

Engem amugy az injustice viszont nem erdekel, mert az eddigi videok alapjan kb olyan mint az elso es mar az elsot sem kimondottan szerettem.

En varom az u Mortal, remelem jon Tag Teammel, vmi uj jatek modokkal amik azert meg kijjebb toljak a jatekidot (MKXben majd 200 oram van) es ugye folytatodjon a story, mert



SPOILER

baromira bejon, h kvazi Liu Kang lett a fogonosza a jateknak es Rayden is elegge be van poccenve, szegenynek nem sikerul megusznia, h ne valtozzon at black Raydenne.
7.
7.
Necreon
#3: Igazából abban reménykedek, hogy az új PC port csapat kapja meg a portolási munkát, nem egy harmadik külsős felet bíznak meg. Ugye a High Voltage (illetve Iron Galaxy, nagy volt a személyi átfedés...) követte el az MKX nevű bűnt, előtte az Injustice 1 és az MK9 PC portjait amik bár nem voltak annyira borzalmasak mint az MKX, még így is rekord szarok voltak. Az Iron Galaxy pedig az Arkham Knight relase-el dicsekedhet, 'nuff said.

Ellenben másfél évvel túl későn, de High Voltage-et szélnek eresztették, és valami új csapat van a helyén, nem is tudom a nevüket hirtelen. Viszont úgy gatyába rázták a javíthatatlannak hitt és rég elhagyott MKX-et, hogy öröm ránézni ma. Arra azt mondtam, hogy ez igen, azt hittem ilyen nincs, de megcsinálták.

Sok értelme nem volt mert túl későn történt hogy bárkit is érdekeljen az MKX, pláne PC-n, de ha ilyen állapotban jön ki az Injustice 2, annak nagyon fogunk örülni.
6.
6.
Necreon
#3: A PC nem említése szerintem nem jelent semmit egyelőre. Tény hogy sokadrangúként kezelik és ez a meg sem említés ezt kőbe is vési, de igen is jön PC-re, ahogy az MKX is jött, ráadásul egyszerre a konzolos megjelenéssel, és ott is szép csendben derültek ki a dolgok ahogy közeledett a megjelenés. A média nem nagyon fedte le, akit érdekelt ahhoz eljutott az infó steam-en, fighting game community site-okon át (testyourmight.com ami leginkább NetherRealm specifikus, de a shoryuken.com és az eventhubs.com is, bár CAPCOM orientáltabbak, foglalkoznak rengeteg hírrel amivel a mainstream nem).
5.
5.
habo
Mortal Kombatot a népnek :-) :-)!!!!!!!!!!!!!!!!!
4.
4.
dcba
#3: Eddig is az volt, sot elotte meg amig Eden mult, inkabb nem is jott Pcre, csak a WBnek megtobb penz kell.
3.
3.
Drazhar
#1: Nem meglepő azok után, ahogyan az MKXL-t is kezelték. A jövőben ettől a szériától szerintem nyugodtan lehet természetesnek venni, hogy a sorban az utolsó platform a pc.
2.
2.
Macifasz
#1: Meg fog jelenni oda is...csak pár hónapos csúszással.
1.
1.
Inferno
Persze a masterrace már megin kimarad hurrá :/
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...