Mass Effect: Andromeda - csapatunkról bővebben

  • Írta: zoenn
  • 2017. február 23.
  • Videó
Link másolása
Folytatódik a Mass Effect: Andromeda játékmenetét bemutató videósorozat. A második részben a karakterosztályokról és csapatunk tagjairól tudhatunk meg többet. A szerepjátékban több mint 300 képességet sajátíthatunk el.

Az új gameplay trailer a szintlépés bemutatásával nyit, kiderül, hogy miként nyithatunk meg új képességeket - ezekből több mint 300 került a játékba. Karaktergeneráláskor hétféle kaszt (soldier, engineer, adept, sentinel, vanguard, infiltrator és explorer) áll a rendelkezésünkre. Ezeket a játék során bármikor megváltoztathatjuk, ám akkor nem biztos, hogy ki tudunk maxolni egy adott osztályt.

Kedvenc képességeinket el is menthetjük, harc közben 12 skill között válthatunk. Végül, a csapatunk tagjaival is megismerkedhetünk. Minden társunknak három aktív és két passzív képessége lehet. A csaták során utasításokat oszthatunk nekik, együttes erővel még pusztítóbb kombókat produkálhatunk.

A Mass Effect: Andromeda március 23-án érkezik PC-re, Xbox One-ra és PS4-re.

Dr. Lexi T'Perro hangját a Trónok harcából ismerős Natalie Dormer adja egyébként, róla is van egy videónk.

4.
4.
ilovenancythompson
már az első gameplay vidivel megvettek kilora..igazi unikum
3.
3.
robertsoron
Mármint március 23-án jelenik meg.
2.
2.
Netricho
Ahogy többen írták azt már a kommentekben. Remélem lesz lehetőség szerelmi szálra a főkarakter, és Dr. Lexi T'Perro között. ;-D
1.
1.
Hab
Egyre jobban várom ezt a játékot, remélem a sztori is ütni fog akkorát, mint az első részben.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...