Mass Effect - felfedeznivalóban nem lesz hiány

  • Írta: Shifty
  • 2017. március 8.
  • Videó
Link másolása
Folytatódik a Mass Effect: Andromeda-őrület, így a mai napra is jutott némi látnivaló. Egyrészt kaptunk néhány gyönyörű 4K-s képet, illetve befutott egy új kedvcsináló is.

A Mass Effect: Andromeda megjelenése már tényleg itt van a küszöbön, ráadásul jövő héten az EA Access- és Origin Access-előfizetők egy tízórás próbakör keretén belül már belekóstolhatnak a kampányba és a multiplayer módba.

Addig viszont maradnak a naponta érkező látnivalók, ma jó néhány gyönyörű állóképet és egy új gameplay videót kaptunk. Utóbbi ezúttal azokra a felfedezésre váró bolygókra koncentrál, amelyek valószínűleg nem az emberiség jövőjét jelentik majd, de megismerésük fontos lesz a történet szempontjából.

A Mass Effect: Andromeda március 23-án jelenik meg PC-re, PS4-re és Xbox One-ra.

7.
7.
Juha
#3: Mondjuk a "KÉSZ" jelzőt is jó, hogy idézőjelben használod, ki tudja mennyi tartalmat vágtak ki belőle. Mondjuk az epilógust pl. De hátha változtattak az eddigi formulán.
6.
6.
Ecneb
#5: Egyetértek azzal amit mondasz, kivéve, hogy ME nem szokott sivár lenni és mivel semmit kézzelfoghatót nem tudunk még, ezért kár feltételezgetni szerintem.
5.
5.
GAMEROD
#3: Nem tudom hogy próbáltad -e a Star Citizen-t de az ezerszer részletesebb és jobban néz ki, teljesen fotorealisztikus. És azért nincs kész mert nem két hónap alatt dobják össze mint ezt. Majd rájössz te is amikor már kezded megunni a sivár környezetet a Mass Effectben.
4.
4.
Gykrizsi
Majd meglesem a próbakört!
3.
3.
Angelwing
Szegény Star Citizen. Itt van egy hasonló jó kinézetű űr játék ami ráadásul "KÉSZ" is van! LOL
2.
2.
Macifasz
Videóról videóra egyre jobbnak tűnik. Nagyon várom már a jövőheti trialt!!!!
1.
1.
zozo76hun
mennyivel mas a grafika mint a NMS-nak.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...