Drawn to Death - ingyenes a PS Plus-tagoknak

  • Írta: zoenn
  • 2017. március 16.
  • Akció
Link másolása
Áprilisban egyetlen napig ingyenesen elérhető lesz David Jaffe arénashootere a PlayStation Plus-előfizetők számára. Ha lecsúszol róla, 20 dollárt kell fizetned az iskolai skiccekből merítő alkotásért.

A jó hosszú névvel megáldott The Bartlet Jones Supernatural Detective Agency csapata a hivatalos PlayStation Blogon jelentette be, hogy a megjelenés napján ingyenesen letölthető lesz a Drawn to Death minden PS Plus-tag számára. Április 4-én minden érintettnek irány a bolt!

A játék atyja, David Jaffe elárulta, hogy a csapata immáron három éve dolgozik a projekten, amely szép lassan egy erőteljes kompetitív lövöldévé lépett elő. Idővel olyan funkciók kerültek bele, amikre a bejelentéskor még nem is gondoltak. A designer azt reméli, hogy egy remek közösség épülhet a Drawn to Death köré.

Az anyagot eredetileg free-to-play címként leplezték le, de a stúdió később üzleti modellt váltott. Ha nincs PlayStation Plus-előfizetésed, vagy lecsúsztál az akcióról, 19,99 dollárt kell fizetned az egyedi látványvilággal operáló PS4-exkluzív shooterért.

A megjelenéskor egyébként 15 akciódús küldetés vár a játék mind a hat karakterére, és lootboxokat is szerezhetünk tauntokkal és skinekkel.

6.
6.
Yanez
Egy próbát megér, aztán majd meglátjuk. Kedves ez a kis psplus-os gesztus, de bakker, miért nem volt ez érvényes a Horizon Zero Dawn-ra? Milyen jó lett volna ingyér!
5.
5.
fehersam
#3: Hujber Feri, Te vagy az? :D
4.
4.
user101
Ez káros a tekintetre ... :D
3.
3.
kamgecam
Ez biztos szar lesz mert nem fogom fel a kis agyammal hogy direkt ilyen a stílusa.Bár nem játszottam vele, fikázni fogom teljes erõmbõl mégha azt hallottam is hogy überbrutál a gameplay mert egy hisztis sznob vagyok aki csak a grafikára veri meg a Horizon Zero Dawn-ra...egyébként ettõl eltekintve város.
2.
2.
Thomasfrill
Még ugyis meggondolnám, hogy teleszemeteljem a playstationt ezzel, ha jóváírnának 20 dollárt!!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...