E3 2017: Biztos tipp az Xbox Scorpio áráról

  • Írta: zoenn
  • 2017. június 11.
  • Pletyka
Link másolása
Még pár óra hátra van a Microsoft konferenciájáig, de Geoff Keighley, a YouTube Live és a The Game Awards atyja úgy sejti, hogy 499 dollárt kell leszurkolnunk a bivalyerős masináért. Pont ennyivel startolt az Xbox One is.

Geoff Keighley nem ma kezdte a szakmát, hosszú évek óta benne van a játékiparban, ő felel a YouTube Live gaming szekciójáért és a The Game Awards díjátadójáért is. Egy mai tweetjében arról írt, hogy a Project Scorpio 6 teraflops teljesítményt, 12 GB RAM-ot és UHD Blu-ray meghajtót kínál 499 dollárért.

Keighley "biztos benne", hogy ennyibe kerül majd a konzol, de azt azért hozzátette, hogy ha csak nem változik valami az utolsó pillanatban, ezt az árat jelentheti be a Microsoft az esti konferencián. Kevesebb, mint három óra múlva kiderül.

A jóslat abszolút hihetőnek tűnik - érdekesség, hogy az Xbox One 2013 őszén ugyanezen az áron került forgalomba, igaz, a Kinecttel együtt.

10.
10.
Duken
#8: +1 Nem tudom elhinni hogy nincs valami nagyágyú a tarsolyukban legalább 1db, please!!!
9.
9.
Duken
Érik az a scorpio vétel.500 lepedõért köt. vétel lesz , kurva jó ár, csak valami ütõs exkluzívot mutassanak már rá könyörgöm, a kibaszott Forzán kívûl.
8.
8.
p3ti
Remelem villantanak vmi új IP-t. Maga az erő nem lesz elég....de ezen az 500 dollaros áron nem lepődtem meg,kb. mar mindenki erre tippelt
7.
7.
Pain
#6: Persze hogy nem. Két verza one-ps4, scorpio-pro. Ahhoz kemény eladásokat kell produkálnia az új gépnek, hogy megérje plusz energiát beleölni.
6.
6.
shatterhand
Hacsak nem jonnek exkluzivok, a multiplatform cimek messze nem lesznek annyival szebbek is mint pron. A keszitok nem allnak neki 4féle tartomanyra fejleszteni. Pont leszarjak, hogy kimaxoljanak vmit.
4.
4.
unrealnoise
Haggyátok' már a prémium dumát. Csak marketing.

Az MS-nek az a célja, hogy újra népszerű, és kiemelkedően fogyó konzolt adjon a piacnak. Nah most ez nem fog összejönni egy 500$-os vassal, amikor a PS4 pro-nál már őszre (azaz a Scorpio megjelenésére is) érkezhet egy árcsökkentés.

Egy jóval olcsóbb, de bőven nem gyenge PS4 Pro a Sony exkluzívjaival úgy letarolja a piacot, mint a sz*r. Az olló csak tovább nyílna.

Egy 400-as árral még én is agyalnék a vásárláson, és mivel hardveresen lényegesen jobb, mint a PS4, a multiplat címeket simán arra venném meg...

Egy 500 $-os vas nagyon nem keltené fel az érdeklődésem.
3.
3.
DON GONDOCS
#2: Abban az 500 dollárban benne volt a kinect ára is.
2.
2.
Yanez
#1: Viszont az XO is 500-ba került, és nem számított prémiumnak, akkor a Scorpio ennyiért hogy lenne az? Szerintem ha tényleg prémium konzolt akarnak kiadni, az bivaly erôs lesz, így nyilván drágább is.
1.
1.
lesik20
500 dolcsi megérthető mivel "Prémium" terméket akarnak létrehozni. Picit hülyeség lenne megmondani hogy milyen lenne egy hozzá hasonló "Számitógép" viszont szerintem grafika teljesítménye olyan GTX 1060-1070 körül lesz (Talán fölötte). Ami nem is olyan rossz egy full gépezetért.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...