E3 2017: Ezt tudja a Gears of War 4 Xbox One X-en

Link másolása
Az esti E3-as Microsoft-konferencián bemutatkozott az erősebb Xbox One X, ami miatt több játék is 4K-s frissítést kap majd. A The Coalition Studio emberei a műsor után meséltek arról, hogy mennyivel tud majd többet a frissített Gears of War 4.

Tegnap este a Microsoft végre lerántotta a leplet az új Xboxról, az Xbox One X-ről, mely  6 teraflopos teljesítményével natív 4K-s felbontásra is képes lesz. Már akkor elárulták, hogy több már megjelent játék is kap frissítést az új gép megjelenése alkalmából, a show után pedig a Gears of War 4 fejlesztői részleteket is elárultak a saját update-jükről.

A The Coalition Studio fejese, Rod Fergusson, valamint a technikai direktor, Mike Rayner meséltek a sajtónak a grafikus újításokról. Xbox One X-en a Gears of War 4 a megjelenítőtől függetlenül 4K-s felbontásban fog futni 4K-s textúrákkal megtámogatva, azaz a kisebb felbontású TV-vel rendelkező játékosok is profitálni fognak a fejlesztésekből. Emellett több és részletesebb árnyékokat ígérnek, valamint a volumetrikus fények szóródásán is javítottak.

A játék teljesítménye ezzel szemben nem változik: az egyjátékos mód a javítás után is 30 fps-sel fog futni, a multiplayernél pedig marad a 60 képkocka/másodperces sebesség.

A frissítés november 7-én, az Xbox One X boltokba kerülésével együtt élesedik.

5.
5.
kergabi83
#4: Hát persze, de ez lehetne akár a hivatalos magyarázat! Tegnap a box es Phil szintet lépett. Az új X-xboxot a minecraftal teaserelték, a showt meg elvitte az a csodatétel, hogy 15éves játékokat mára már (!) képesek a One-ra is felportolni! ;) :D
4.
4.
JackBauer
#3: Nem hinném, hogy ez az oka, mivel PC-n 60 FPS-el is futhat.
3.
3.
kergabi83
#2: Hát azzért, mert a programozók a GOW4-et már a kezdetektől fogva 30 Hz-re programozták! Talán majd a GOW5... ;)
2.
2.
ollie92
"... azaz a kisebb felbontású TV-vel rendelkező játékosok is profitálni fognak a fejlesztésekből. Emellett több és részletesebb árnyékokat ígérnek, valamint a volumetrikus fények szóródásán is javítottak."

Aha, ki se szarja le az árnyékolást ? Miért nem lehetett volna a kampányt legalább 60FPS/1080p ???
1.
1.
kergabi83
Mennyíi??? 30... Legyen kerek szám... :O...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...