Hello Neighbor - holnap indul a szomszédolás

  • Írta: zoenn
  • 2017. december 7.
  • Videó
A Dynamic Pixels csapata több év fárasztó munka után holnap végre kiadja a Hello Neighbor végleges verzióját. Az első alfaverzió még 2015-ben látta meg a napvilágot, azóta rengeteget fejlődött a program.

A szomszéd öregúrral valami nincs rendben, ezért hősünk elhatározza, utánajár a dolgoknak és és átoson hozzá. Sötét titkok lappanganak a pincében, de közben az M.I. által irányított ellenség is résen van, folyamatosan tanul a játékos szokásaiból, így legközelebb már borsot tör az orra alá.

Most két videóval ünnepeljük a holnapi premiert, amihez még egy launch trailer csatlakozik várhatóan. A Hello Neighbor PC-n és Xbox One-on landol, elég hátborzongató címnek néz ki a karikatúraszerű grafika ellenére is.

Modern Android-fejlesztői képzés indul - végre Kotlin-alapokon
A Java múlté, az Android elsődleges nyelve immár hivatalosan is a Kotlin. A HWSW új online képzésével egyszerre ismerheted meg a Kotlin nyelvet és az androidos mobilfejlesztést.
1.
GAMEROD
Ha nem egy összevisszaság lenne akkor még akár szórakoztató is lehetne. Egyre gyakoribb hogy jó ötleteket primitív megoldásokkal valósítanak meg, aztán szürreálisként adják be a népnek.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...