Törnek a páncélok a Soul Calibur VI-ban

  • Írta: zoenn
  • 2017. december 19.
  • Videó
Link másolása
Végre normális minőségben és vágatlanul nézhetünk bele a jövőre érkező új Soul Caliburba. A PSX-en megerősített két karakter - Sophitia és Mitsurugi - csap össze két különböző pályán. A meccs végére a páncéljuk is leamortizálódik.

A Game Clips And Tips nevű YouTube-csatorna üzemeltetője már rátette a mancsát a Soul Calibur VI aktuális demójára, így most végre vágatlanul is belenézhetünk a játékba. Már a karakter- és pályaválasztó menüt is felfedezhetjük, ez alapján arra következtethetünk, hogy 20 hőts és 12 helyszínt kapunk a Soul Calibur VI-ban. Persze a felhozatal még nem végleges, így ne vegyük készpénznek!

Ezúttal két különböző pályán esik egymásnak Sophitia és Mitsurugi. A játékban egy páncéltörő támadást is végre hajthatunk - ha sikeres a Lethal Hit, megtörhetjük ellenfelünk védelmét. A lány néhány hajtincsét és a vállpáncélját is elveszítheti a mérkőzés végére.

A Soul Calibur VI 2018 folyamán jelenik meg PC-re, Xbox One-ra és PS4-re.

5.
5.
Nothing
Sophitia Alexandra - aki már 95 óta úgy rúgja szét az arcodat és kaszabol össze, hogy közben fél percenként kér bocsánatot mindezekért. :)
Hová tűntek az ilyen lelkiismeretes nők?
4.
4.
Dresa
#3: Azért mert van 1 verekedős játék szerinted nem kell még egy? Lehet, hogy jó az injustice, még nem próbáltam. Nekem az tetszik ebben a sorozatban, hogy a SC térben helyezte el a harcokat, amik ráadásul fegyverekkel zajlottak. Szerintem így a rendszer sokkal nagyobb mélységet ad egy egy harcnak. De sajnos úgy látom hogy a nagy signature moveok itt is nagy szerepet kapnak. Aminek nem örülök, ne szakítsa félbe nekem semmi a harcot.
3.
3.
azureknight0715
Szerintem jópofa :Dmeg régen szerettem eut a szériát de nem tudom hogy állná meg a helyét miközben már van egy injustice 2 ami mindenben tökéletes
2.
2.
Mortis
óóó, megis van miért vesszük meg; végre rájöttek a fejlesztők a játék erősségére. végre nem kell ezért hentai oldalakat látogatni.
1.
1.
Dresa
Kár, hogy Sophitia nyer 2X, kíváncsi lettem volna az Ő "páncélja" hogy roncsolódik :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...